Kouzlo časů minulých:
psí kusy matky přírody
18. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
18.2.2015 20:04
Je to ,jako obvykle,moc pěkné "počtení".Člověk jako by u toho byl.Milé a upřímné.Nám se něco podobného,ale ne tak fatálního ,stalo v roce 1974 v Beskydech na chalupě.Taky to bylo "ráz na ráz" a taky to vzalo jahody.Ale hlavně mostek a břehy.A nafukovací bazének mého 3 měsíčního chlapečka.Historie se zopakovala ještě v roce 2010.Prozatím...
Soňa Prachfeldová
18.2.2015 15:09
Milé vzpomínání, také moje babička - oma vytáhla vše ze zásuvky /tehdy asi jen radio/ a rozsvítila hromničku. Vždy jsem měla ráda bouřky, hromy a teplý déšť, teď se už občas bojím.
Olga Štolbová
18.2.2015 08:43
Jaroslave, všechny Vaše vzpomínky jsou úžasné a většinou i poučné. Ráda ja čtu, i když často s několikadenním spožděním. Díky za ně....***
Jana Šenbergerová
17.2.2015 21:23
Tou dobou jsem byla ještě na houbách, ale pozdější bouřky si také pamatuji jako velké zážitky. Když po bouřce vysvitlo slunce, vyběhli jsme bosky před dům a ráchali se v kalužích. I dnes mám někdy chuť to udělat, ale... :-)
Pěkně nás vracíte do časů minulých.
Zuzana Pivcová
17.2.2015 21:00
Vaše vzpomínky, kterých se chopíte z jakékoliv strany, jsou pro mě zábava, poučení a zdroj informací, a koneckonců také už trochu možnost porovnání s vlastními zážitky.
Alena Vávrová
17.2.2015 19:52
Jako holka jsem měla bouřky ráda. Když jsem byla zrovna na vakacích u babičky, chodila jsem se dívat ze zápraží, tak se to nad Orličkama "mydlí" a babička mne honila do chalupy se slovy, "že na mne ukáže prst Boží"! Pro černé pivo jsem ji chodívala v neděli do hospody a ona si do něj také zavrtěla žloutek.
Hana Rypáčková
17.2.2015 19:08
Ano, hromnici zapálit a chodit s pytlem na hlavě kolem chalupy, kdyby uhodilo a třeba vzadu u stodoly hořelo.Navzdory tomu, že mohutná lípa by blesk přitáhla na sebe....Hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA