Sexy i v důchoďáku
Ilustrační foto: ingimage.com

Sexy i v důchoďáku

20. 5. 2020

Myslím si, že to byl zrovinka C. G. Jung, kdo napsal, že ve čtyřiceti letech je člověk cca v polovině života a pomalu začíná jít z kopce. Ne, že bych neuznávala světoznámé psychiatry a nectila jejich výroky, ale ve čtyřiceti letech jsem toužila vylézt výš, ba přímo zdolat nejvyšší vrcholky a štíty hor. A taky jsem tak učinila a vyškrabala se až na střechu světa.

stárnutí Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Hezky vyjádřená myšlenka. Na kopci je krásně...
Jitka Caklová
Přesně takovéhle "vysávačky", z uvedeného rozhovoru nemusím. Do pětačtyřiceti jsem si budovala jistoty, abych v padesáti mohla začít žít a netoužím po sezení na vrcholu. Jsem téměř na začátku poslední třetiny svého života a náležitě si ji užívám. Do kopce, až do úplného konce této pouti a hlavně sama za sebe ♥♥♥
Soňa Prachfeldová
Moc se mi líbí Váš článek , super, ano vychutnat si slunce do posledního slunečního paprsku !
Hana Rypáčková
Je důležité žít v přítomnosti.Jsem splachovací.Dnes jsem se dostala nad 1000m a užívala si sluníčka.Děvčata, na horách je krásně.Cestou mlha, námraza na stromech a nahoře teplo a azuro.Nemusím mít šminky a řasenku, ale radost si udělat umím.
Marie Magdalena Klosová
Paní Heleno,to je odvaz! Vypadá to,že z toho kopce nikdy neslezete.Jiskříte,radujete se a moudře shlížíte dolů.A ještě o tom vydařeně píšete.Vítejte v naší krevní skupině! mm
Zuzana Pivcová
Já na to další vůbec nemyslím a říkám si, že to nějak bude, buď to zvládnu nebo mi to už bude jedno. :-)))
Eva Mužíková
Sakra, to mi připomnělo, že musím zkontrolovat autolékárničku.... Velmi jste mne paní Heleno pobavila, ... ruční brzdu bych také klidně povolila a přidala plyn, ale chybí " spolujezdec"
Alena Tollarová
To je krásné čtení. Uvidíme se v Poděbradech? Určitě si vezmu ty moje modré lodičky :)
Libuše Křapová
Heleno, vy jste ženská podle mého gusta. Takhle se má brát život. Na co chystat tašku? Do porodnice už nepojedeme! Život se má žít, ne živořit. A až jednou - pokud vůbec - někdy nebudeme opravdu schopné dělat hlouposti, tak ať máme na co vzpomínat :-))))))) P.S. Já nemám ani župan, je-li nutno, půjčuju si manželův. Tak na zdraví, vínečko je fajn
Jana Šenbergerová
Také jsem začala šplhat na svůj kopec až ve čtyřiceti a je mi dobře. O to líp, že už na něm nejsem sama. Moc pěkně jste to sepsala. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%