Velká módní soutěž:
Moje barevné léto
11. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
12.2.2015 13:18
Paní Júlia miluje sluníčko, ale prezentuje se v tunelu. Na slunci by barvy její tuniky určitě vynikly lépe. Její zjev patří na výsluní, celkově jí to sluší i s tím melírem a hlavně s úsměvem. Je to dobré.
Dana Vydrželová
12.2.2015 10:19
Mooooc sympatická paní a ty vlasy, myslím že to má šmrnc a sluší ji to :-) Za mě za 1
Renata Macháčková
12.2.2015 09:13
Paní Julie má krásný úsměv, vyzařuje z ní radost a outfit se povedl. Nezáleží přece na tom,jestli tráví svůj volný čas v kavárně nebo na hřišti, jestli se cítí lépe na jehlách nebo v teniskách ani na tom, jestli je vyfocená v tunelu nebo u bazénu. Podstatné je to, že vypadá moc hezky. Hodnotím 1
VANDA Blaškovič
12.2.2015 08:42
Příjemná, milá, hezká paní. U mne za 1. Rozdáváte radost a pohodu ! Díky Júlie..:)
Alena Várošová
12.2.2015 08:40
Paní Julia je fotogenická, pohledná a krásná žena v jejím věku,strčí do kapsy i o dvě destítky let mladší ženy. Navíc pracuje v oboru,což má pro ni velké ,plus..Má navíc fotky od profesionálního fotografa,včetně retušování, jde.o umělecké fotografie jJak k tomu přijdou ženy,.když je někde doma,na ulici vyfotografuje syn,přítel,kamarádka? Tunika nemusí být výrazná,když je výrazná sama nositelka a mě se líbí celkově oblečení. Vlasy jsou jenom doplněk.Paní Romano,dobře jste to pochopila,pokud člověk nosí ve volném čase to, v čem se cítí dobře,nemusí zrovna jít o spotrovní oblečení.Hodnotím 2-
Romana Němečková
11.2.2015 23:26
volný čas ´= sportovní oblečení ? to mě když tak opravte, sama nosím často halenky a k tomu kalhoty protože se v nich cítím dobře ...oblečení paní Júlie pro volný čas mně tedy příjde naprosto v pořádku ..nebo jsem to špatně pochopila ?
Marie Magdalena Klosová
11.2.2015 23:12
A Tomáši Horáčku,vy,prosím,dále pište své postřehy k modelům a ženách v nich,děláte nám tím velkou radost.Ostatní pánové by také mohli nakouknout.
Marie Magdalena Klosová
11.2.2015 23:09
Některé pózy paní Júlie se mi zdají trochu vyumělkované,ale za to může spíš její fotograf.Jinak je to pěkná a odvážná žena,ke které bych si představovala sytější a výraznější barvu a sportovnější charakter "vršku".Dávám 3.
Eva Mužíková
11.2.2015 22:42
Mně nevadí ten melír, myslím, že se má především hodnotit oblečení. I když t.zv: " celkový dojem" je důležitý. Podle mne je tento model pro sport trochu nepraktický./i když na straně druhé paní Julie nikde neuvádí, že jej na sport využívá????/ píše o tom jen paní Havlíčková v hodnocení
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA