Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
16.10.2017 21:39
Alena Várošová 16.10.2017 21:37
Milé ženy, dámy, mám pro příznivkyně módy na íčku překvapující a možná i radostnou zprávu. Nejsem předposlední jako ve Velké módní soutěži na íčku. Jako jediná modelka v ČR jsem byla vybraná a získala jsem 1 cenu v soutěži Modelkou na jeden den a odlétám koncem měsíce do Tallinnu na profesionální focení , abych reprezentovala firmu Cellbes s jejich modely. Pro ty, které to bude zajímat na i60 mohu zasílat fota a info o průběhu akce. Tady je odkaz --https://www.cellbes.cz/damska-moda-prave-ted-modelkou-na-jeden-den-17687?tm=246&
Júlia Vonásková
7.3.2015 14:15
Alenko,kdybych mohla tak to je za 1111111111111111....dobře jsem se pobavila,a žádný strach poslední první místo je Vaše......a sednem si tam spolu ju?super článek.....jsem rebelka .ale i citlivá,takže vnímám vše .......hlavně usměv a ten mě nepřešel....poštuchovat se musí,aby mozek nezakrněl...:)
Alena Várošová
7.3.2015 13:55
Děvčata,nebudu každou oslovovat jménem,co mám k tomu napsat,ale stejně to udělám.Každá máte svým způsobem pravdu.Jsem v druhé soutěži v životě a hned rok po sobě.Vím,že pravidla jsou nastavená jak mají být,ale ruku na srdce jak jsem již psala některá přední místa jsou v soutěžích již dopředu obsazena.Potvrdila mě to moje švagrová,která je učitelkou.Tím nechci říct, že učitelky špatně hodnotí,ale přijde zhora befel a přes to nejede vlak.Nenarážím na tuto soutěž,ale paní Soňa to upřímně napsala.Přátelství dělá své i když jste se někteřé ani neviděly.K paní Soně,já se určitě netrápím a myslím,že ani Julie si netrhá svůj barevný melír,ta se všemu jen směje.Beru vše s humorem a je to všechno hra,tak jak mě říkali pořadetelé EU.Nejsem retardovaná abych neprohlédla jejich hru a zkušenosti s lidmi,ať už pěkné,či špatné mám taky dost.Paní Julie mě to vysvětlila co se ji přihodilo na jejím počítači když nebyla doma a zůstala přihlášená,dokonce je to na stránkách,jak jsme si psaly.Paní Evo a nejsem taková dáma jak vypadám,nebojím se ani mužských prací a ani se neštítím dobytka,co jsme měli na baráku,od králíků,kačen,slepic,krůt,prasete,psa a kočku nepočítaje,ale nikdy jsem nic nedokázala zabít.Kosa,srp,lotata,rýč a motyka to byli moji kamarádi.Jak říkají sousedé,jsem žena do voza i do koča,ale to tady neletí a není důležité..Ale jsem ráda,že jste na mne změnila názor a možná i jiní na těchto stránkách.Jsem někdy moc upřímná,ale to mně naučil život s lidmi.
Chci na poslednm místě vydržet do konce a nedovolím někomu,aby si sedl na mé místo i kdybych hodnocení měla zkreslit svou 1*.Všem,co to tady čtou přeji krásnný slunný den.Jé pálí se mi koláče sorry
Júlia Vonásková
7.3.2015 12:25
p.Caklová,Vám nic nemusím vysvětlovat,jak došlo k omylu......šla jsem do toho s dobrým umyslem,ale velice lituji...to je vše...krásný víkend s usměvem Julia
Soňa Prachfeldová
7.3.2015 08:36
Paní Júlie a paní Aleno, netrapte se , vždyť jde jen o zábavnou hru o nic víc pravidla jsou takhle nastavena, přátelství holt udělá své . Šmrnc máte obě, víte kolik je nás tady uživatelů a jen několik jich je aktivnějších v chatování, zároveň se nikomu nebrání, zapojit se se svojí skupinkou, tak redakce i zvažuje , jsem tu již tři roky a i60 se skládá ze spousty pěkných záležitostí, Zdravím Vás a přeji krásné slunné dny !
Júlia Vonásková
7.3.2015 07:24
p. Alenko pro mě je v práci každý den svátek,takže se těším i z blbostí....p. Mužíková video s p. Alenou jsem také viděla,určitě má navíc než sedět na posledním místě, slušelo jí to tam a mělo to uroven, určitě by dneska udělala vše jinak,vlítla tam a nikdo nás mezi sebe nepřijal, je to kruh starých známých a mezi sebou se navzájem podporují!ale p.Alenka je veselá kopa zvládla to s přehledem,jen jí to poslední místo neberte....všem přeju krásný víkend Julie
Eva Mužíková
6.3.2015 21:09
Paní Aleno, dnes večer si prohlížím videa a fotogalerii ze soutěže Eurobabička 2014. Upřímně Vám říkám, velmi příjemně jste mne překvapila. Váš nakažlivý smysl pro humor, způsoby vyjadřování a celkový dojem by si podle mne zasloužil v této soutěži ještě vyšší ocenění. Gratuluji. Došla jsem k názoru, že, - když dovolíte, v této soutěží na I60ce jste se prezentovala trochu nešťastně. Po dnešku jsem přesvědčená, že kdyby jste zvolila jiný styl, tak by jste měla na víc nežli na zatím poslední místo v žebříčku.. Možná, že i já jsem udělala chybu, že jsem neukázala své trumfy, ale pro mne bylo velkým pohlazením hodnocení, které jsem dostávala od všech přispívajících..
Alena Várošová
6.3.2015 20:19
Ale ještě není MDŽ Julie? To jen tak,že jste k zákazníkům ochotná?
Pělné.
Júlia Vonásková
6.3.2015 18:28
Alenko,zdravím už jsem z práce doma......měla jsem krásný den,v práci.spoustu kytiček od zákazníku,čokošky,atd. a pohlazení,ted se pustím do učení Alternativní čínská medicína,nádhera...já už se nikdy v životě nikam nepřihlásím,doufám,že budu předposlední,aby mě nějaká dáma nepředběhla a bavím se,jaké pak louskání ořechu,až na Vánoce,přece,nepatříme do starého železa,at tam jdou jiné,,,krásný večer Juli
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA