Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

13. 2. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Jo,jo je krásně být na světě,ale kde?.Vím,že tady nejsme u některých žen vítané,ale to mně tak nebolí.Jen jsem nemusela lést po druhé v životě na stará kolena do takové soutěže,jako kdyby mi to minulý rok nestačilo. Ale za chyby se platí.Jen se raduji,že si držím stále poslední místo a že mne si nikdo, nikdo nedovolí přeskočit,sláva.Tak tam budu sedět v pohodě, usmívat se na všechny až do konce března a usmívám se ráda. Člověk se Julko v životě splete a vkročí tam a potom pozná,,že by měl raději sedět doma za pecí a louskat ořechy......S úsměvem Alen
Júlia Vonásková
Alenko,je krásně na světě, přišla jsem na to,že se nakonec mám moc ráda,že jsem jiná a žádná šedá myš,spletla jsem se,nepatřím sem......čím dál víc lituji,že jsem ukázala svou tvář,takže hlavu vzhuru a usměv, když jsem napsala,že nás mezi sebe nepustí, měla jsem pravdu a jsem i ráda,jdu si svoji krásnou cestou s usměvem......krásný večer přeje Juli
Júlia Vonásková
Alenko ponožky taky seženu a barva bude pink,aby ladili k těm šatum......krásný den s usměvem Juli
Alena Várošová
Dobrý večer p. Juli,díky za pár vět psaných tak,jak to cítíte.Je nás tady víc na těchto stránkách a každá z nás má své kouzlo,třeba i neviditelné,z každé z nás vyřazuje něco jinéného, /každá z těchto paní,či dam,.jak chcete //je svým způsobem zajímavá,krásná svou duší,jak to napsala paní Eva s Meginkou.Jak by to vypadalo,kdybychom byly všechny stejně,naklonované? Hezký a hlavně pohodový večer všem Alen
Júlia Vonásková
Dobrý večer Alenko,chvilku jsem tady nebyla,byli trochu zmatky,tak jsem nikoho nepoštuchovala,ale koukám,že tady není skoro nic nového,není koho hodnotit,do koho štouchat ,ženský každá je svým zpusobem krásná a v tomto věku,to máme napsáno ve vráskách......z někoho sálá živelnost jako p. Alena,někdo je ftipný,někdo hodně přemýšlí a potom ,že se svět točí jenom kolem mladých...houby....máme nárok se smát,doufám,že co nejdřív tady uvidím někoho nového,aby se to znovu rozjelo....p. Aleno přeju veselou mysl...jste živel.....Julie .:)
VANDA Blaškovič
:)) jo, to je ve hvězdách...:)) opravdu nevím jestli seberu odvahu..:) snad..
Júlia Vonásková
jé tady to je jako v Ringu
Alena Várošová
Nebojte paní Vando,já jsem to dobře pochopila,že jste psala k soutěži.Tak kdy Vás tu uvidíme?Za den,dva? Hezký večer
VANDA Blaškovič
Jen aby bylo jasno . Já jsem se vyjadřovala k názoru paní Krausové a pak všeobecně k soutěži. V žádném případě jsem se nevyjadřovala k nějaké soutěžící. Od Vašich dohad se dámy distancuji.
Alena Várošová
Paní Evo,já Vám Váš názor neberu,každý můžeme mít jiný názor. Nebudeme tady omílat jednu a tutéž osobu a dohadovat se jak hokynářky na trhu je to pod mou i Vaší úroven.A nechci se vracet k jedné a téže věci,přeji hodně štěstí

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%