Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
6.3.2015 14:16
Jo,jo je krásně být na světě,ale kde?.Vím,že tady nejsme u některých žen vítané,ale to mně tak nebolí.Jen jsem nemusela lést po druhé v životě na stará kolena do takové soutěže,jako kdyby mi to minulý rok nestačilo. Ale za chyby se platí.Jen se raduji,že si držím stále poslední místo a že mne si nikdo, nikdo nedovolí přeskočit,sláva.Tak tam budu sedět v pohodě, usmívat se na všechny až do konce března a usmívám se ráda. Člověk se Julko v životě splete a vkročí tam a potom pozná,,že by měl raději sedět doma za pecí a louskat ořechy......S úsměvem Alen
Júlia Vonásková
5.3.2015 20:48
Alenko,je krásně na světě, přišla jsem na to,že se nakonec mám moc ráda,že jsem jiná a žádná šedá myš,spletla jsem se,nepatřím sem......čím dál víc lituji,že jsem ukázala svou tvář,takže hlavu vzhuru a usměv, když jsem napsala,že nás mezi sebe nepustí, měla jsem pravdu a jsem i ráda,jdu si svoji krásnou cestou s usměvem......krásný večer přeje Juli
Júlia Vonásková
26.2.2015 07:28
Alenko ponožky taky seženu a barva bude pink,aby ladili k těm šatum......krásný den s usměvem Juli
Alena Várošová
24.2.2015 20:09
Dobrý večer p. Juli,díky za pár vět psaných tak,jak to cítíte.Je nás tady víc na těchto stránkách a každá z nás má své kouzlo,třeba i neviditelné,z každé z nás vyřazuje něco jinéného, /každá z těchto paní,či dam,.jak chcete //je svým způsobem zajímavá,krásná svou duší,jak to napsala paní Eva s Meginkou.Jak by to vypadalo,kdybychom byly všechny stejně,naklonované?
Hezký a hlavně pohodový večer všem Alen
Júlia Vonásková
24.2.2015 18:44
Dobrý večer Alenko,chvilku jsem tady nebyla,byli trochu zmatky,tak jsem nikoho nepoštuchovala,ale koukám,že tady není skoro nic nového,není koho hodnotit,do koho štouchat ,ženský každá je svým zpusobem krásná a v tomto věku,to máme napsáno ve vráskách......z někoho sálá živelnost jako p. Alena,někdo je ftipný,někdo hodně přemýšlí a potom ,že se svět točí jenom kolem mladých...houby....máme nárok se smát,doufám,že co nejdřív tady uvidím někoho nového,aby se to znovu rozjelo....p. Aleno přeju veselou mysl...jste živel.....Julie .:)
VANDA Blaškovič
22.2.2015 17:30
:)) jo, to je ve hvězdách...:)) opravdu nevím jestli seberu odvahu..:) snad..
Alena Várošová
22.2.2015 17:25
Nebojte paní Vando,já jsem to dobře pochopila,že jste psala k soutěži.Tak kdy Vás tu uvidíme?Za den,dva?
Hezký večer
VANDA Blaškovič
22.2.2015 16:50
Jen aby bylo jasno . Já jsem se vyjadřovala k názoru paní Krausové a pak všeobecně k soutěži. V žádném případě jsem se nevyjadřovala k nějaké soutěžící. Od Vašich dohad se dámy distancuji.
Alena Várošová
22.2.2015 16:14
Paní Evo,já Vám Váš názor neberu,každý můžeme mít jiný názor. Nebudeme
tady omílat jednu a tutéž osobu a dohadovat se jak hokynářky na trhu je to pod mou i Vaší úroven.A nechci se vracet k jedné a téže věci,přeji hodně štěstí
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA