Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Júlia Vonásková
13.2.2015 07:13
p. Alena má krásný usměv a to je taky vše co bych pochválila za mě 4
Hana Rypáčková
12.2.2015 22:49
Důležité je, aby nepotlačovala svou osobnost, když se tak chce oblékat, cítí se v pestrých šatech a barevných ozdobách dobře,žádná modní policie jí to nemůže zakazovat.
Nebyly nedávno ty potřeštěné modely, jak jsme si říkaly, že to vyzkoušíme na diskošce v Poděbradech?
Eva Mužíková
12.2.2015 22:48
Já mám raději střízlivější módu, nejraději kombinuji dvě, nelze li jinak, tak tři barvy. Za mne 3
Jana Šenbergerová
12.2.2015 22:32
Z modelky, "outfitu" i textu vyzařuje živelnost. Opravdu nevím, proč by všichni v našem věku měli vypadat decentně, když inklinují k něčemu úplně jinému.
Za jiskru v oku a odvahu být sama sebou dávám 2.
Alena Tollarová
12.2.2015 21:32
Moji jmenovkyni bohužel nepochválím a z ohleduplnosti raději jen napíši známku - 4.
Miluše Hasenohrlová
12.2.2015 21:14
Paní Alena má jiskru v očích,šaty krásně pestré.Doplňky bych volila v jedné barvě.
Hodnotím 2-
Eva Balúchová
12.2.2015 20:35
Alena je krásná,výrazná žena a úplně ji vidím(jak psala paní Scarlett)v černých kalhotech a bílé halence.
Ale každý nosí v čem se cítí dobře,tak aspoň doplňků bych ubrala.
Dávám 2-
Helenka Vambleki
12.2.2015 20:12
Podobně pestře oděné a různými cinkrlátky ověšené dámy potkávám u kolotočářů. Možná se v šatičkách autorka cítí dobře, ale model je opravdu vyzývavý a to snad tato modelka nemá zapotřebí, za mne 2,5
Marie Magdalena Klosová
12.2.2015 20:12
Paní Alena je výrazná svými tmavými vlasy a živýma očima.Zajisté by na sebe poutala pozornost bez těch všech ozdůbek,jak na oblečení,tak na těle.Je to přeplácáno,"páté přes deváté",Ten nařasený límec na kabátku vypadá na její úzké šíji mohutně.Ta 3.fotografie je opravdu nevkusná.V textu mi vadí časté opakování slova "outfit"a připadá mi tak podrobný,že až nepřehledný.Prostě v jednoduchosti je nejen elegance.Hodnotím známkou 4.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA