Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Slávia VYSOKOMÝTSKÁ
16.2.2015 14:21
Srdečně Vás touto cestou zdravím vážené a milé modelky! Takto-i kratší šaty si mohu dovolit, protože v dnešní době to můžeme snadně doplnit hezkými legínami! Oblečení-to je to nejmíň-jsou to pouze handry-no já bych jako MODELKA K MÉMU OUTFITU NEJRADĚJI PREZENTOVALA MÉ VLASY-S KTERÝMI SE DÁ PRACOVAT JAK CHCI! Jsou dlouhé po pás-teď mám momentálně 4 copánky! HADRY MÁ KAŽDÝ-NO VLASY-JAK MÁM JÁ-MÁLOKTO!!!!!
Eva Mužíková
13.2.2015 19:14
Paní Jiřino V, mluvíte mi z duše. Také jsem sem chtěla napsat, že mám obavy, aby díky upřímným názorům, na který má každý právo, nevznikla podobná atmosféra, jako jsem zažila já při soutěži videí. Bylo to nedůstojné. Myslím si, že pravidla jsou nastavená perfektně, jen se jimi řídit, napsat svůj názor a na názor těch druhých nekomentovat..
Alena Várošová
13.2.2015 19:08
Paní Vando,děkuji za příspěvek,,jste šikovná paní s krásnou postavou, všimla jsem si vás v plavkách na portále. Já bych tu odvahu neměla,ale fandím Vám.Je sto žen,ale nikdy se nezavděčíte všem.....
Pro paní Jiřinu nebojte se,žádné slovní ani bojové utkání z mé strany nehrozí.Jsem klidná,pohodová i temperamentní.Sto lidí,sto různých názorů,plně s Vámi souhlasím ve Vašem předešlém příspěvku.Není k čemu blahopřát EU 2014,někdy bývají přední místa již obsazena,ale i tak děkuji.Nerada se chlubím.
VANDA Blaškovič
13.2.2015 16:50
Aleno, za takovýma ženskýma jako jste Vy se chlapi rádi otočí ! Buďte svá a nenechte s otrávit. To víte, co žena to jiný šatník! Mně se Váš líbí.
Alena Várošová
13.2.2015 15:14
Paní Hano,kdyby jste byla inteligentní tak víte,že už moje bodové hodnocení bylo ukončeno. Někdy je dobře si 2x rozmyslet co chcete napsat,zkuste se přihlásit vy a můžete čelit kritice.Já jsem nad věcí.
Hana Čadová
13.2.2015 14:46
Někdy méně znamená více! paní Alena má neupravené vlasy, kabátek se k botkám nehodí. Ty šatičky také nic moc. Ale proti gustu....Dávám 4!
Alena Várošová
13.2.2015 13:20
Děkuji paní Zuzanko,jak mohu být pro muže přitažlivá,když trávím většinu času doma se s rodinou,psem, slepicemi a na kole při nákupu...Letos jsme s manželem 50 let a to taky i o mě něco říká.Naopak muži se mě bojí a moc žen mi závidí..Ale to sem nepatří.Ráda chodím i ve sportovním a hodně často,asi jsem udělala chybu a měla poslat sportovní fotky,ale co už. .Jste moc upřímná paní Zuzanko a já si toho velmi vážím a že jsem pozitivně stále naladěná v tom máte pravdu a nejste sama.Hodně jste se trefila.Ještě jednou děkuji a určitě pokud se přihlásíte, vám budu fandit. Jste má krevní skupina.Alena
Zuzana Pivcová
13.2.2015 12:41
Z mého pohledu jste, Aleno, velmi výrazná a pro řadu mužů nepochybně přitažlivá žena. Muži totiž, až na nějaké módní návrháře, většinou vůbec nevnímají, jestli ladí barvy, jestli náušnice nejsou moc nápadné a jestli se kabátek hodí k šatům. A pro Vás je důležité se líbit, tak máte svůj styl a zkušenost, že se tak líbíte. Kdybyste sklízela kritiku nebo posměch, určitě byste tak nechodila. Když je člověk spokojen sám se sebou, vyzařuje spokojenost i kolem sebe a lidé ho přijímají pozitivně. Z Vás vyzařuje naprostá pozitivita. Zdravé sebevědomí je její přirozenou součástí. Je obdivuhodné, že se o své oblečení dovedete sama postarat a nesledujete, co se právě nosí, s úzkostlivou otázkou, jestli si můžete dovolit v tom jít a co tomu řeknou lidé. Já také chodím oblečená po svém a z toho neslevím. Máte mé sympatie, sluší Vám to.
Alena Várošová
13.2.2015 11:20
Děkuji paní Daniele a paní Janě Šenbergerové za pěkné hodnocení,je to můj styl ovlečení,každý nemusí chodit v kalhotech a vypadat jak šedá myš.Děkuji za názor odborníků v porotě .Obdivuji sebevědomí některých žen na porále Jisem ráda,že jsem zdravá a vypadám v mém věku,tak jak vypadám.,což většina žen o sobě říct nemůže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA