Vtipnější vyhrává: Jak nás
pohltila perníková chaloupka
10. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
10.2.2015 22:15
Děkuji,děkuji.Pokud máte zkušenost s těmi malými rozumbrady,určitě mi dáte za pravdu,že veselých a vtipných zážitků je vždy dost.Tak si jich užívejme.
Lidmila Nejedlá
10.2.2015 19:34
Magdalenko, hezky prožitá pohádka. Máme krásné pohádky, viď? Jsou akční, napínavé s laskavým rozuzlením. Ty jsi k tomu prožitku určitě hodně přispěla a vnouček tu pohádku bude mít provždycky spojenou se vzpomínkou na svoji babičku. Tak buďte šťastni.
Eva Balúchová
10.2.2015 16:56
Marie,pobavilas mě a připoměla moje zážitky s vnoučaty.U nás nejvíc frčela Červená Karkula.A dodnes se smějem když dětem vyprávím jak se vnouček chlubil rodičům co jsem mu vyprávěla a říká :pišel ef(přišel vlk)
Taky jsem kolikrát až při vyprávění zjistila,že jsou pohádky dost hororový a honem je upravovala.
Soňa Prachfeldová
10.2.2015 16:04
Kouzelné vyprávění, kde jsou malé děti , je tak krásné povídání pohádek, moje vnučka chtěla abych povídala a nepředčítala a často jsem i podlehla fantazii a Verča spokojená.
Jana Šenbergerová
10.2.2015 14:57
Pěkně jste si to užívali oba, jak to tak čtu. A mě to ještě jednou čeká - mám roční vnučku. Tu už asi nevyvede z míry nic, má dva předpubertální sourozence. To bude mazec!
Alena Tollarová
10.2.2015 13:07
Bezvadný. S dětičkama si opravdu užijeme. Já jsem jednou vnuka vzala taky do divadla, hrálo se O pejskovi a kočičce, hráli to pán a paní. Návštěva byla malá. A když měl někdo jít na jeviště držet šňůru, aby se pejsek a kočička mohli usušit, kupodivu děti seděly jako zařezané. Tak jsem nakonec držela já. To jsem byla slavná!
Hana Rypáčková
10.2.2015 12:43
Hezky jste ten zážitek výchovně využili ,do mrtě. Děti jen tak něco neohromí.Kolikrát jsem já seděla na lopatě! A ještě si posedím.....
Zoja Sedláčková
10.2.2015 10:45
Krásný příběh. Děti jsou kouzelné a snad nejkouzelnější právě ve věku od tří do šesti let, než je pohltí škola. My takhle jeli s jedním vnukem Boudo, budko, kdo v tobě přebývá, s druhým Budulínka a Kocoura v botách ( tedy Vojtovými slovy Kocoura botáka) a Mariánka teď miluje O Máše a medvědovi. Také se na tato témata hrála divadla. Šila jsem k tomu i prstové maňásky... Užívejme si, než nám odrostou.
Libuše Křapová
10.2.2015 09:54
MM - pěkné, úsměvné, krásná ukázka dětské fantazie a babiččiny kreativity :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA