Proč se bojím zubařů
8. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
8.4.2019 10:24
Dobrý den
to chápu, já měla to samé
ted jsem ale zacala chodit na kliniku Dsmile, kde maji super pristup a zuby mi tam diky implantatum dali doporadku a ted jsem stastna a muzu se usmivat
Marie Magdalena Klosová
10.2.2015 15:31
Ali,vím,co to je!Neulomila se,ale začala se viklat.Už před 15 lety!Je navíc velmi výrazná a já se ráda směju.Nedovedla jsem si sebe bez toho "velkého" zubu představit.Moje skvělá,již zde vzpomínaná doktorka,mi ji zachránila!Mám dlahu,ale "zubím se".
Alena Tollarová
9.2.2015 17:31
Cha! Víte co to je, když se vám v práci za plného provozu při kousnutí do svačinky ulomí jednička nahoře? A Vaše zubařka je ještě k tomu na dovolené?
Jana Slavíková
9.2.2015 16:03
O zážitcích na zubařském křesle bych mohla vyprávět horory. K tomuto příběhu mám jednu technickou poznámku: Opravdu jste v devíti letech měla prořezané osmičky? Obvykle rostou až v dospělosti.
Jana Šenbergerová
9.2.2015 15:13
MM, tak o tu jsem přišla loni na stomatologické klinice za velmi dramatických okolností. Prý občas někomu třetí zub naroste. :-)
Marie Magdalena Klosová
9.2.2015 13:19
Nově jsem bez 6 dole vpravo.Zub velký,kořeny hluboké.Ještěže mám skvělou doktorku.Jsou tam 3 stehy,zítra je jdu tahat.A třetí nenarostou a nenarostou.
Eva Mužíková
9.2.2015 10:16
Také vzpomínám na ty vrtačku v letech mého mládí. Starý zubní lékař Peterka intenzitu vrtání ovládal šlapkou na jakémsi přístroji na zemi... au au au K zubaři jsem musela jezdit autobusem 20 km daleko, který jezdil tak třikrát denně. Ordinace byla ke všemu za městem ve staré vile v polích. Takže taková návštěva si vyžádal nejméně půl dne.. Z té doby mám bohužel několik velkých plomb, chodila jsem až to bylo opravdu nutné... Nyní jako Ty Jani, každého půl roku...
Zuzana Pivcová
9.2.2015 10:06
O zubařích a obavách jsme psali nedávno v Otázce dne. Ale jsem na tom jako Vy a dělám vše pro to, abych si zuby ještě co nejvíc udržela.
Hana Rypáčková
9.2.2015 09:08
Nijak se nebojím, ale když mě bolel zub a já se rozběhla přes park k zubaři s vypucovanou pusou, tak mě ta bolest přestávala a přestávala a v čekárně jsem se rozmýšlela odejít ...Ale byl tam kazík! Psychika je ďábel.Mám to i s kolenem, jak se rozhoupu k lékaři, připadám si, že zdržuji banalitou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA