Festival jídla: zážitek
pro všechny gurmány
4. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
5.2.2015 10:44
Ahoj děvčata ! Děkuji za milé reakce. Do ISP chodí moje nejstarší vnučka. Já jsem trochu pomáhala snaše a české komunitě zejména v nošení táců s buchtičkama a koláčema..:) Chutnalo mi nejvíc indické jídlo a překvapilo mne, ze chilli i když pálilo hodně, tak byla stále cítit chuť jídla, což většinou u Indů nebývá. Veškeré ryby a mořské plody také miluji. Ale musí být čerstvé a správně připravené. Přesto není nad českou kuchyni !..:)
Zuzana Pivcová
4.2.2015 20:01
Před 2 roky jsme zažili podobný festival u zámku v Dobřichovicích (v rámci doprovodné nabídky jsem si nechala od Inda provést masáž hlavy) a pak ještě něco malinkého na Tylově náměstí. Toto však muselo být mnohem zábavnější, když to zprostředkovali rodiče studentů. Včetně Tebe.
Eva Mužíková
4.2.2015 18:55
Vando, taky čučím, kde všude nacházíš uplatnění. Kdo z Tvých dětí tam studuje, jestli jsem to dobře pochopila? No a nutno dodat, že Ti to moc slušelo.
Lidmila Nejedlá
4.2.2015 18:13
Vando, to jsem se napapala očima. A ty tvoje buchty! U nás bývá také gastrovýstava a mě tam nejvíc chutná švestka, ve které je mandle, vše máčené ve slivovici, zabalená v plátku slaniny. to vše jako jednohuka a zapiješ to stopečkou slivovice. Dělají to Slováci. Do večera je mi po tom teplo.
Jana Šenbergerová
4.2.2015 15:18
Vando, ty snad máš atomový pohon. Co ty všechno nestíháš! A tvůj akční radius je také neskutečný. Nicméně dobře tak, aspoň se dovíme, co bychom jinak nevěděli. Muselo to být skvělé. Co ti nejvíc chutnalo, a co tě nejvíc překvapilo? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA