Vtipnější vyhrává:
Já jsem ti to říkala!
4. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Žichovská
4.2.2015 10:18
Od té doby dávám klíče zvenku do zámku, i když jdu jen na chvilku na chodbu.
Zdenka Žichovská
4.2.2015 10:17
Náhoda - zalévala jsem květiny na chodbě, dveře do bytu otevřené, když z protějšího bytu vyšla sousedka.....za zády se mi ozvalo klapnutí a dveře do mého bytu se zavřely. Náhodou jsme obě větraly - průvan. A já stála na chodbě v tričku a kraťasech, venku zima, sníh...................nakonec se vše vyřešilo i když tentokrát to bylo docela náročné.
Jiří Libánský
4.2.2015 10:05
Už jsem ten příběh slyšel vyprávět, ale pobavil mě znova. Přesně jsem si představil ten okamžik kdy Marcela bere svoje klíče. "Teď ti předvedu, že to je jen tvoje nešikovnost"
:-) :-) :-) :-)
Hana Šimková
4.2.2015 09:16
Já jsem kdysy jezdívala na výstavy po vlastech českých a někdy jsem se vracela domů v pozdní hodinu. Můj tehdejší přítel měl ve zvyku zavřít dveře a nechávat zevnitř klíč v zámku. Pořád jsem mu domlouvala, že se jednou nedostanu domů a taky se stalo. Přijela jsem hodně pozdě a klíč do zámku vsunout nešel. Zůstala jsem poměrně v klidu a zvonila.Nic! Mé u navené tělo si žádalo odpočinek a já jako správný býk se dostávala do varu.Buším pěstmi, kopu do dvěří,ale nic. Barák j vzhůru a začíná reagovat. Rada ale žádná. Klíč je v zámku zevnitř a můj hluchý přítel též.Opírám se do dveří s ještě větším vztekem a najednou jsem i s dveřmi v předsíni. Z ložnice vychází rozespalý přítel a diví se. Že jsem ho nezabila je jenom náhoda.
Růžena Antlová
4.2.2015 08:35
podobná příhoda se mi stala pře vánocemi když jsem došla s návštěvy domů bylo zamčeno a můj klíč nešel dovnitř . To už jsem věděla že manžel je doma spí zamčel a klíč nechal v zámku. Obejdu domek na zahradu chtíc zabušit na okno a vidím že okno je dokořán truhlík s vánoční výzdobou na zemi a místo něj je přistavěn žebřík kterým si manžel nemoha zaseknutý zámek otevřít pomohl aby se dostal dovnitř . Ven mu to šlo protože 1 a půl metru skok z okna zvládl.
Hana Rypáčková
4.2.2015 08:07
To by byla Zuzko škoda, kdybys to nenapsala. Opravdu by mne taky nenapadlo, že můj klíč najednou nefunguje!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA