Průběžné výsledky Velké módní soutěže:
Velká módní soutěž:
známkování modelek
1. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
13.3.2015 17:10
Paní Jano, přesto, že nejsem nikdy mezi prvními 10 hodnotícími, nevidím v tom žádný střet zájmů. Nebo se obáváte konkurence, která je vždy na místě? A s nespravedlností to nemá nic společného, takový je život- a tím je často "boj"... Já nešla do této soutěže, abych byla na ""bedně", byl to jen okamžitý nápad, nic víc.
Jde přece jen o zpestření žiovota.
Jana Mesarčová
13.3.2015 07:44
Jejda - bedna? To je prima. Děkuji všem, kdo to ovlivnil.
Avšak škoda jen, že do průměru prvních 10 hodnotících čtenářů jsou započítána hodnocení již zúčastněných rivalek. V tom vidím střet zájmů soutěžících a nespravedlivé vyhodnocení. Proto si tím více cením prozatímní místo na bedně.
Eva Krausová
19.2.2015 18:28
Má jmenovkyně Evo B.,
myslím, že mě také nemá foťák rád, ač bych spíš řekla, že já jeho, raději fotím druhé, než bývám focena...
Zkuste to a uvidíte, že to jde, protože každá z nás má v sobě něco krásného, ženského,přitažlivého, ale hlavně svého.
Držím palce, jděte do toho.
Eva Balúchová
18.2.2015 20:07
Taky hledám příspěvek Lidmily.
Děvčata,já jsem se snažila,ale mě nemá fotoaparát vůbec rád.
Alena Várošová
18.2.2015 15:11
Také jsem jej četla a pobavila jsem se,nepřihlašovala se náhodou do soutěže,tak mi to připadalo a dlouho,dlouho nic.,škoda.Ćekáme na další devčata.
Eva Krausová
18.2.2015 09:50
Kam najednou zmizel příspěvek paní Lidmily Nejedlé, její text byl skvělý...?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem