
Kokosky třikrát jinak
3. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
4.2.2015 17:38
Paní Slavíková, máte pravdu, babička se narodila roku 1904, takže opravdu začátek min. století. Je to pro mne památka, nikoliv recept na pečení. Píši jen proto, jak se tenkrát žilo nebo spíše peklo. Ale některé recepty po babičce se dají péci ještě dnes.
VANDA Blaškovič
4.2.2015 12:38
...:)) na to abychom měli slepičí farmu...jak píše Jana, hezké na čtení...:)) A co s těmi žloutky ? Kokosky podle těchto receptů bych ráda ochutnala, kdyby mi je někdo upekl...:)
Jana Slavíková
4.2.2015 10:30
I já mám pocit, že je v receptech moc cukru - v jednom ještě přidaný med. Takhle staré recepty (typuji začátek minulého století) jsou zajímavé ke čtení, ale k praktickému využití již ne.
Hana Rypáčková
3.2.2015 08:52
Zajímavé, protože nikdo v rodině neholduje cukru, dělám jiný recept.Je to asi kalorická bomba...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA