Cestou necestou přes
rumunský Fagaraš, III. díl
6. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Havlikova Bohumila
15.2.2015 11:11
Zojo, ty jsi takový nezničitelný tvor.Muselo to být hezké ale i zvláštní.Prosím tě hledáme přatele , vyjste tady skoro všechny. Já tady mám stránky již dávno ,ale nemám čas ,abych je trochu rozjela. Bohuš.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 20:33
Tak jsem si pěkně početla, vzpomněla si při tom na své túry po horách a moc za to děkuji. Někdy je dobré nevědět, co nás čeká. O mnoho nezapomenutelných zážitků bychom se zbytečně připravili. :-)
Zoja Sedláčková
7.2.2015 19:14
Děkuji všem, kteří vydrželi a dočetli můj "cestopis" až do konce. byl to opravdu nezapomenutelný zážitek a kdybych tušila, co mne čeká, asi bych zůstala doma. Ale nelituji.
Soňa Prachfeldová
6.2.2015 17:57
Statečná mladá parta, také mě rozesmutnil závěr, ale naděje umírá poslední. Krásné !
Hana Rypáčková
6.2.2015 11:59
Úplně jsem to prožívala s tebou.Vrátil se mi ve vzpomínkách můj sesuv v lavině kamení v Pyrenejích.Zachránila jsem se shozením krosny , ale....
Alena Vávrová
6.2.2015 10:10
Bylo to více než dobrodružné až do konce a měli jste příležitost zjistit, kam až sahají vaše fyzické i psychické meze. A ty zážitky vám už nikdo nevezme. Moc krásně jsi to napsala, díky.
Zuzana Pivcová
6.2.2015 10:02
Věděla jsem, že to dobře dopadne!! :-))) Super! A okrajově mi to připomnělo letní lásku z mládí, Rumuna Florina, který také proti mně uměl báječně anglicky a něco mě dokonce anglicky, byť jen poslechově, naučil.
Elena Valeriánová
6.2.2015 09:45
S radostí jsem si přečedtla závěr Vašeho putování. Na konci mám docela zvlhlé oči, že by nějaký prach? Krásné povídání, krásně napsané. Děkuji Vám z celého srdce. Zrovna v tomto týdnu jsem se dívala na ČT2 na pořad o Banátu. Sice to bylo z roku 2004, ale tam jde čas kupředu jen velmi pomalu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA