Cestou necestou přes
rumunský Fagaraš, II. díl
4. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
7.2.2015 20:18
Něco podobného jsem zažila v Julských Alpách, tak si to dovedu živě představit. Změny počasí neskutečné, výhledy úchvatné. Když jsem si strhla při výstupu na Vogel koleno, nesl mě kamarád na zádech suťovým polem. Mých tehdejších padesát kilo mu muselo připadat jako metrák. Nevím jak on, ale já na to vzpomínám ráda. :-)
Elena Valeriánová
4.2.2015 20:05
Pani Zojo, to my nemůžete dělat. Sedím a snad ani nedýchám a čtu a najednou Pokračování ... :-(
Už se těším. Krásně napsané, to je počteníčko. Děkuji.
Eva Mužíková
4.2.2015 20:03
Zojo, schválně jsem si počkala i na poslední díl. Vše jsem si přečetla od začátku do konce jedním dechem. Obdivuji, že jsi to vše dokázala zvládnout, v mnohých úsecích vyprávění mi bylo až úzko. Tušila jsi, do čeho jdeš? Já si myslím, že ne, jinak bys to asi přece jen vzdala... nebo se mýlím. Úžasné zážitky, úžasné vyprávění...
Eva Balúchová
4.2.2015 19:47
I když ještě s popisem nejste na konci cesty,moc vás obdivuji.Muselo to být krásné,ale náročné.
Těším se na další vyprávění,které si přečtu v teple a pohodlí domova.
Zuzana Pivcová
4.2.2015 18:51
Je mi jasné, že v partě musí držet všichni zajedno, zvlášť v takovýchto velenáročných situacích, a samozřejmě by měli být i zhruba stejně fyzicky i psychicky odolní. Osobní vztahy a kamarádství nestačí. Proto já bych takhle putovat nemohla, ani v mládí, ani teď. Číst tohle vše je obdivuhodné, ale zároveň to ve mně budí cosi jako posvátnou hrůzu.
Hana Rypáčková
4.2.2015 17:21
To bylo dobrodružné- však jsou tam i medvědi, ne?
Ještě, že Toník tě hýčká....
Taky jsem jednou v zimě na běžkách dala vnukovi obrfacku...To probere!
Petr Václavek
4.2.2015 14:25
To musel byt skvělý zážitek. Taky jsmelezli po horách, Dolomity, rakouské Alpy, Julské Alpy, Vyoké i Nízké Tatry, Fatra. Do Rumunska se nám nepodařilo odjet, byť jsme to plánovali.Tak díky za toto zprostředkování.
Alena Vávrová
4.2.2015 13:42
Tééda Zojo!! Škoda, že nemáš autentické fotky. Je to paráda, ale bohužel nic pro mne, ani v mladších letech jsem horolezcům do lezení nefušovala a dneska se na to nemůžu už ani dívat. Nahoru to člověk vždycky nějak dá, ale pak dolů...Ale jedno takové "zaseknutí" jsem taky zažila, a to za daleko mírnějších podmínek, tak vím, o čem píšeš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA