Další výlet, tentokrát
na chorvatský Hvar
27. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
27.1.2015 20:08
Vidím, že to není klasická turistická dovolená. Tohle je spíš ezoterický ozdravný program pro speciální fajnšmekry, kteří se nejspíš najdou. A na ty ženichy se opravdu těším, doufám, že to tu zveřejníte.
VANDA Blaškovič
27.1.2015 19:47
Bertice, olivy se sbírají až po Dušičkách...ale poslouchej, vzhledem k tomu, že si vezmu provizi od zemitého i lopatovitého - Ty, Lidmila i tedy Bertík jste mými hosty...ach jo, snad nezkrachuji...:)) a uvažuji ještě o dalších holkách i když mají své ženichy....:))
Eva Mužíková
27.1.2015 19:43
Jinak děkuji za pozvání, já kdybych měla možnost pozvat přátele třeba na tu moji pronajatou chatičku, kde je překrásně, hned to jako Ty udělám... dávám její fotku ihned na můj profil do různé jen tak pro nakouknutí.
Eva Mužíková
27.1.2015 19:39
Vando, já bych vzala sebou Bertíka, abych v případě, že by se Ti zadařilo splnit závazek, jsem hned poznala, jaký je vztah zemouše k němé tváři. Aby to nedopadlo jako s Františkem. No a v programu postrádám ten sběr oliv / to abych to neměla tak drahé/. Nyní vážně, možnost života v tak krásné krajině Ti upřímně přeji, ale i závidím...
Lidmila Nejedlá
27.1.2015 18:26
Taková starostlivost o mne a já husa jsem se uvázala zase na rok do práce! Ten program je výborný a nadupaný.
VANDA Blaškovič
27.1.2015 17:41
Paní Zojo, od 2. týdne v září je na ostrově již vinobraní....to je dobrý termín !...:)) celkem málo turistů, stále slunečno a teplo a prohřáté moře. Min.celé září je ještě i letecké spojení do Splitu za přijatelné ceny. Kdykoli se mi ozvěte. Děkuji.
Marie Magdalena Klosová
27.1.2015 15:19
Dík za milé pozvání.Letos už plány máme,ale příští rok,kdoví?
Zoja Sedláčková
27.1.2015 14:36
Máte nějakou představu o termínu? O prázdninách bych nejela ale třeba od půlky června nebo od druhého týdne v září bych se přidala, možná se sestrou. Jezdila jsem na takové pobyty s jógou ale teď mají také termíny, co mi nevyhovují.
Jana Šenbergerová
27.1.2015 14:24
Dík za milé pozvání. Moře není to, po čem bych toužila, ale musím uznat, že program je moc zajímavý. Začnu o tom uvažovat. Zatím jen já. :-)
VANDA Blaškovič
27.1.2015 12:14
Ahoj děvčata ! Vidím že jsme se společným výletem do Afriky dost vyčerpali a jsme všichni unavení z cesty. Trochu jsem asi podcenila dobu potřebnou na regeneraci organizmu a zahltila jsem Vás dalšími informacemi ...uznávám....doufám že se nic neděje. Uvědomila jsem si, že uvedení mých www stránek může zde být považováno za soukromou inzerci, která tu bývá přijímána dost negativně. Ale v úvodu pozvání jsem vysvětlila o co mi jde. O setkání s Vámi u moře. Přesto, pokud budete na Hvaru určitě se u nás ve Vrbosce stavte. Budete vítáni !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA