Setkání s tajemnem
26. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiřina Pilátová
27.1.2015 22:15
Když jsem byla malé dítko, přišla k mé posteli paní v kroji a vyptávala se mně jak se mám, prostě si se mnou povidala. Stála ve dveřích do druhého pokoje v pruhu světla, takže jsem si ji dobře zapamatovala.Ráno, když jsem se ptala, kde je ona paní, kterou jsem popsala, mi odpověděli, že nikdo u nás není. Podle popisu to byla tátova maminka,moje babička , která mu zemřela když byl ještě mimčo. Takže určitě něco mezi nebem a zemí existuje.
Soňa Prachfeldová
27.1.2015 18:23
I mně se občas přihodí tajemno a jsem za ty zážitky z duchovna moc ráda.
Marie Magdalena Klosová
26.1.2015 22:56
Patřím k vám,děvčata."Návštěvy" mých milých z jiných světů se mi dějí.Ve snech i mimo ně.Někdy dokonce mám i svědky.A to,co říká Jana,je prostě TAK.
Alena Vávrová
26.1.2015 22:29
Mám také zážitky, o nichž píše Jana K. a ztotožňuji se s tím, co píše Jana Š. No a s Růženkou jsme sezdané ;-).
Jana Šenbergerová
26.1.2015 18:03
Já věřím v "Boha", proto vím, že je to nejen možné, ale i přirozené. Jsme součástí kvantového informačního pole, kterým se k nám mohou dostávat různé informace různými cestami bez ohledu na vzdálenost.
Růžena Antlová
26.1.2015 17:34
I já věřím v tajemná znamení za svůj život jsem se s nimi párkrát setkala .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA