Podvečerní toulání

Podvečerní toulání

23. 1. 2015

Jak já se ráda toulám! Mám parťáka - psa, je vděčný za každou dlouhou procházku, kdy může volně běhat. Naštěstí ho zvěř nezajímá, sleduje jen stopy lidí a psů. Proto chodí hezky po cestách a nezabíhá do lesa. Když já jdu mimo pěšinu, on běží s čumákem u země po cestičce.

Jdu a jdu, však někam dojdu. Nerada se vracím stejnou cestou, to raději vymyslím zkratku přes pole a louky. Tato zima tomu nenahrává, není umrzlo a na boty se lepí hlína. Procházka se protáhla až do soumraku, aspoň jsem vyzkoušela foťák.
Podívat se můžete zde:

fotogalerie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Krásný pudlík, také jsem se vrátila z procházky, táhla jsem dva boxery /nebo oni mě?/ bez foťáku, je vše šedivé, oni jsou ale naučeni, když fotím, tak zastaví a čekají
Růžena Antlová
Fešák Venda , moc pěkné fotky jsi nafotila sněhu se ještě dočkáme !
Jana Šenbergerová
Už mi takové procházky chybí. Letos nějak lenošíme. Tak jsem se aspoň v duchu prošla s vámi. Dík. :-)
VANDA Blaškovič
To jsou náádherné fotky !!!! Ty že Hanko špatně vidíš? Kdepak, skvěle !
Zuzana Pivcová
Já bych, Hanko, taky potřebovala průvodce, který by mě třeba i nesmlouvavě táhl za sebou. Ale při tom svižném tempu bych už asi tak hezky jako Ty fotit nestačila.
Marie Novotná
Krásné toulky .
Alena Vávrová
Pěkná, byť trochu zimně zadumaná procházka. Na sněhu nebo za sluníčka by bylo veseleji. To jsi šla sama, jen s psíkem? Venďásek je jako princátko a máš ho vzorně vychovaného.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%