Na běžkách po Šumavě
24. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Havlikova Bohumila
30.1.2015 17:34
Zoji, to je paráda.Uplně jsem ti záviděla. Já jsem se něco najezdila, my jezdili do N.Města na Mor. mám tam sestru. Tam mají také krásné stezky, a přírodu.Jo ted už si nezajedu , zlobí mě reuma.Pá
Lidmila Nejedlá
25.1.2015 13:44
Jůůů, hned bych se rozjela na běžky. Krásná zimní nálada. Díky, paní Zojo.
Hana Rypáčková
25.1.2015 08:32
Zojo, jasně, že ti nezávidím, ale snad se tam nahoru taky dostanu.....
Parádička...
Jana Šenbergerová
24.1.2015 22:30
Na Šumavě jsem nikdy nebyla, ale v Jeseníkách jsem si běžek užila. Bohužel až "na stará kolena". Krásné fotky mě inspirovaly k vykouknutí oknem, a ejhle, už je tam bílo. Zítra se půjdeme projít lesem.
Zuzana Pivcová
24.1.2015 20:42
Zase mi to připomnělo krásné zimy mého dětství a bohužel jsem si i uvědomila, jak člověk, který nemá kontakt někam ven, v metropoli snadno zleniví. Neříkám, že musí, ale já nejsem zrovna dobrý příklad. Budu se nad tím muset zamyslet. Díky, Zojo.
Miroslav Štorch
24.1.2015 19:05
Moc pěkný článek i fotografie. Na Šumavu jsme jezdili lyžovat do Hojsovy Stráže a na Pancíř. Také jsme tam běhali na běžkách i na zamrzlém Čertově jezeře. Mimo hory v údolích teď sníh bohužel nemáme. Tak se alespoň kocháme vašimi snímky.
Miluše Převrátilová
24.1.2015 18:36
Šumavu mám ráda již od dětství, v zimě nebo v létě a vždy se ráda vracím. Tentokrát díky Vám, Vašemu povídání a i fotkám :-) M
Růžena Antlová
24.1.2015 17:00
Zojo to je nádherné pokoukání u nás na zahrádce kvetou petrklíče a ty jsi na běžkách a ještě tu zimní krásu nafotíš .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA