Bláhová duše, životnost motýlí
26. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
26.11.2015 22:43
Zuzaniny básně by si určitě koupilo víc než 50 lidí. Míša je opisuje a já jí je beru a čtu si je taky. Obě už podle názvu poznáme, když píše Zuzka. Pane Raško, prosím, neváhejte. Zuzko, já Míše ty tvoje básničky kradu. Jsem totiž zlodějka tvých básní :))). Tak, prosím, piš dál...
Soňa Prachfeldová
27.1.2015 18:30
Dnes jsem dostala 60 odstínů a moc se těším, až zalezeme s děvčaty do koutka v klubu a budeme si číst. Redakce má dobrý nápad, podpořím.
Lidmila Nejedlá
27.1.2015 18:21
Určitě se zapojím a až vyhraju ve sportce, tak to zatáhnu celé. Zuzko, fakt.
Alena Vávrová
27.1.2015 14:36
Pokud by Zuzce vyšla sbírka básní, a že by si to její verše zasloužily, také bych nezaváhala a koupila bych si ji.
Zoja Sedláčková
27.1.2015 14:15
Určitě bych také byla pro vydání, ale hlavní je, co si o tom myslí Zuzka.
Jana Šenbergerová
27.1.2015 13:40
Myslím si totéž, co Jiří. Zuzčina poezie může zasáhnout všechny věkové kategorie. A nenechme se mýlit, že lidé verše nečtou. Je to jako s těmi vdolky.
Radovan Cakl
27.1.2015 13:10
Honzo, jestli se Tvůj nápad uskuteční, tak určitě jeden výtisk objednáme. Platba on-line na vyzvání. Opravdu je hřích to psát do "našeho" íčkového šuplíku.
Jiří Libánský
27.1.2015 12:54
Já jsem přesvědčený, že kdyby se s touto skvělou poezií seznámila širší veřejnost, byl by dostatek nejen čtenářů, ale i vydavatelů
Marie Magdalena Klosová
26.1.2015 22:10
Já prostě CHCI mít Zuzčiny básně pohromadě!Jestli je nevydáme,budu nucena si je/se Zuzčiným svolením/okopírovat.Ta poezie si to zaslouží.Díky za tento skvělý nápad.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA