To je úlet! Nebo ne?
23. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
15.2.2015 20:26
Už jsem si Vás našla,ještě v tom hledání tápu,nebyla jsem nikdy na takových portálech a nikdy jsem nikam nepsala.A víte že by Vám ta sukýnka určitě slušela,vždyť nejste žádná pralinka.Ttaky z Moravy?Já též z Olomouckého kraje..
Alena Várošová
15.2.2015 20:09
Milá Evi a kolik myslíte?Letos mi bude 68 let.Nemám nějak ráda pestré oblečení,mám snad dvoje pestré šaty,jinak miluji černo-bílou kombinaci.Však koukněte na můj profil,pokud Vás zajímají další fotky.To je škoda,že jste jen kalhotová,každé ženě sluší sukýnka,zkuste to.
Eva Balúchová
15.2.2015 18:38
Toto je úlet a trochu nadsázka.Vy mezi "úlety " určitě nepatříte.
Máte ráda pestré oblečení a proč né.Závidím vám šaty,sice nevím kolik vám je,ale máte do nich postavu.
Já už jsem bohužel jenom kalhotová.....
Alena Várošová
15.2.2015 16:56
To jsem zase někam vlezla.Určitě je to úlet.Spousta žen,které mě hodnotily si říkají,že bych sem asi patřila.Já bych si takový model vzala na nějaký karneval a líbí se mi modelka na 5 obrázku.Na její věk ji to sluší,je nápadná a myslí si někdo,že i vyzývavá a model je nenositelný.Pro běžné nošení určitě ne,ale tam,kde vás někdo nezná,zřeba v cizině a máte do toho postavu?.....Musí to mít určitou dávku odvahy a nemusí to být zrovna umělkyně,ale třeba i uklízečka.
Soňa Prachfeldová
25.1.2015 09:59
Jak píše MM buď zrcadlo není , nebo nevyleštěné. Jitko tak přemýšlím, co mám doma ulítlýho, asi nic, v únoru chcem jít na maškarní, tak půjdu za kovboje, shodím pak širák, rifle nechám a žádná velká róba.
Hana Rypáčková
25.1.2015 08:17
Jsem pro ulítnout na maškarním bále, pyžamové párty, nebo dubnové i60 diskotéce, v létě u moře...
Ovšem když jdu za mladistvě oblečenou ženou a la diblík móda a předejdu ji, ohlédnu se ,a na věkem opravené tváři zdravíčko, oči jak Kleopatra a rty jako když zakousla králíka .....To nemusím....
Marie Magdalena Klosová
24.1.2015 23:21
Fakt je ten,že ty "ženské"na fotkách jsou vyparáděné jak na maškarní bál.Myslím,že pohled do zrcadla napoví.Ale na ulicích mám občas pocit,že v domácnostech je zrcadlo nedostupným artiklem.
Soňa Prachfeldová
24.1.2015 17:32
Jitko, zeptám se sama sebe, mohu tak,? Je to jen na mně, v čem se budu cítit dobře a někdy si musím říct, brzdi děvče, už ti bylo 18 :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA