Snad jenom hodinu jsem vařil,
v kuchyni půl dne uklízel,
nakonec litr vína svařil,
doufal, že hotovo jsem měl.
Aniž bych víno vypít stačil,
večeři chystat musel jsem,
nemaje času, abych svačil,
a to jsem sám jen s malým psem.
Zvolím však radikální změnu,
hotová jídla objednám,
ať řeknou jakoukoliv cenu.
Za klid a pořádek ji dám.
Cena za klid a pořádek
21. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
21.1.2015 22:13
Príma zveršovaná zkušenost.S tou chutí vařit, a hlavně to pořád vymýšlet,jsem na tom podobně.Až na to,že už dávno razím heslo,že do hodiny musí být hotovo/+-/.A ejhle,docela jsem se vypracovala.A to dělám i svíčkovou!Abyste nemysleli,že jde o knedlíky s vejci.
Olga Štolbová
21.1.2015 21:48
Zdeňku, dobře jste to vymyslel, kdo by také všechny ty kuchaře a servírky živil, než my, kterým se občas nechce doma vařit.
Jana Šenbergerová
21.1.2015 13:45
Z vašich veršů čiší vždy pohoda, porozumění, pochopení, dokonce i tehdy, když něco pranýřujete. V našem malém městě je docela dost možností k objednání hotového jídla. Pokud setrváte u té radikální změny, tak vám přeji, ať vám vždy chutná.
Libuše Křapová
21.1.2015 08:33
Pane Heronský, píšete vtipně, krátce a výstižně - mám pocit, že tu někoho cituji, omlouvám se původnímu autoru. Ale opravdu to je výstižné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne