S kávou na stole,
s kočkou na klíně
20. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
29.3.2015 18:00
Tam bych si připadala jako doma. Máme čtyři a taky jsou všude. Až budu v Praze, určitě zajdu.
Olga Štolbová
21.1.2015 22:12
Dobře Zuzko, že jsi o svém hezkém zážitku napsala, já jsem tam byla už před Vánocemi, to byla kavárna otevřená teprve třetí týden. Moc se mi tam líbilo, ale napsat o tom mě nenapadlo. Dokonce vím ještě o jedné kočičí kavárně na Žižkově, i tam někdy zajdu. Ale přiznávám, že doma často mívám moji Míšu na klíně, zvláště při kávě.
Libuše Křapová
21.1.2015 08:31
Jednou se do tam určitě půjdu podívat. Ale nevím, jestli si dám kafe. Mám kočky ráda a doma je rozmazlujeme (tedy, pokud se Pepošek nerozhodne, že tuhle myš, co si zrovna chytil a ona ještě mrká, chce žrát v předsíni na stole). Ale u kafe by mi kočka na stole vadila. :-(((
Marie Magdalena Klosová
20.1.2015 22:23
Upřímně řečeno,vůbec jsem Tě,Zuzko,v tomto příběhu nečekala.Ale sluší Ti to!Já jsem byla"kočičí máma"v dětství.Někdy jsem chodila domů poškrábaná kde se dalo dostat kočičími drápky.Dnes dávám přednost pohledu z povzdálí.
Hana Rypáčková
20.1.2015 19:20
Musím tam zajít, šla jsem kolem a nakoukla.Bylo tam dost plno mládeže.S kočičkou či kocourem ti to sluší...
Jana Šenbergerová
20.1.2015 14:54
Pro lidi, kteří mají kočky rádi, ale z různých důvodů je nemohou chovat, je to jistě velmi příjemné místo. Já nemusím do kavárny, stačí zajít ke kamarádce, ta má doma koček 6. Také jsou všude a vždy se o mě začne otírat přesně ta, která nejvíc kontrastuje s mým oblečením. Na černých kalhotách se báječně vyjímají bílé chlupy a naopal. :-) Navíc dává kočkám jména podle lidí, které jí připomínají, takže jste tam vždy v zajímavé společnosti. Teď hned mě napadá Aňa Geislerová, Magdalena Rettigová, Franz Josef, ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA