Má maminka
19. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
3.4.2015 00:41
Ten příběh mnou docela otřásl. Proč tam ten muž vůbec šel, když neznal svou matku? To je bezcitnost. Popsala jste příběh velmi sugestivně.
Olga Štolbová
19.1.2015 21:48
Majko díky, opravdu silné a smutné. Ale krásné vzpomínky na maminku určitě přehluší to ošklivé.
Zuzana Pivcová
19.1.2015 19:35
Vybavilo se mi, jak moje maminka již s rakovinou chodila z jednoho pavilonu do druhého za svou matkou, naší babičkou. Když za ní přijel jedinkrát z Prahy syn, maminčin bratr, babička se s ním na pokoji pyšnila. On se tam jen otočil, prohlásil před námi, že "ty nemocnice by neměly být" a ztratil se. Ale ne, že by ji nepoznal. To už je hodně silné. Díky, Maruško, za hluboce lidské osobní vyprávění.
Jana Šenbergerová
19.1.2015 19:10
Smutné. Čekala jsem leccos, ale tohle by mě nenapadlo. Maminku máme jen jednu, a pokud je to dobrý člověk, chybí nám vždycky. Díky, že ses s námi o svůj příběh podělila.
Hana Rypáčková
19.1.2015 12:08
Někdo možná ani neví, že má maminku v nemocnici.Když se snažím najít v něm to lidské.....
VANDA Blaškovič
19.1.2015 11:50
...dva naprosto kontrastní přístupy k člověku a životu..na jedné straně drásavě tragické na druhé straně, té Vaší, Marie, hluboce lidské. ... a tak by to mělo být...děkuji.
Hana Práglová
19.1.2015 10:12
Majko,i když tento tvůj příběh znám,opět jsi mě dojala k slzám.Na stejném oddělenéíje nyní moje mamka.Když onehdy vešel do pokoje cizí pán ,pohleděl na ni se slovy "Ježíš vás spasí",myslela,že dostane infarkt.Pořád na to myslí.Na rozdíl ode mne však ty už jen bohužel můžeš jn vzpomínat.Hodně síly!!!
Jaroslava Handlová
19.1.2015 09:40
Majko, to je hodně smutné, když syn nepozná vlastní matku. Ale v životě se buhužel stávají i velmi podivné příhody. Tvoje maminka už má nyní klid a jistě se někde shora na Tebe laskavě usmívá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA