Sušená kořenová zelenina

Sušená kořenová zelenina

12. 1. 2015
recepty
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ondra Vysma
Nechávám si vozit zeleninu od Gastrofresh, tak se do něčeho pustím
Olga Štolbová
I když píšu až po roce, musím napsat - vyzkoušeno a nadšená. Alí dík za předvánoční dárek. Do litru a půl polévky jsem dala asi čtyři vrchovaté čaj. lžičky. Na másle zapěněnou cibulku s česnekem jsem nasypala zeleninu a po chvilce míchání zalila horkou vodou, nechala pár minut vařit, zahustila vaječnou jíškou, zase pár minut varu a hotovo - opravdu senzace. a ještě lepší byla polévka druhý den. *****
Alena Tollarová
Asi bych to neměla říkat, ale u nás sleduju jak proces sušení a většinou i proces vaření polívky já.
Eva Balúchová
To by ses divila.Do sklepa samozřejmě nedojde ,ale sleduje mě při vaření a sušenou zeleninu by určitě poznal.
Alena Tollarová
Evo, jestli nechodí dělat do sklepa kontroly, tak prdlajs pozná a je to celou zimu bez práce ...
Eva Balúchová
Ali,mám nasušeno.Dělala jsem od oka a né moc.Máme dobrý sklep,manžel má rád zeleninu uskladněnou.
Alena Tollarová
Dodávám, že poměr seschnutí je asi 7:1.
Marie Foltýnová
Byla jsem na návštěvě u neteře a ona dělala něco jako Podravku.Sušila to v sušičce.Tak jsem si řekla,že to také zkusím.Nemám sušičku,tak jsem to sušila v troubě.Manžel remcal,že propálíme hodně elektřiny a měl pravdu.Sušila jsem to na slabých stupních skoro celý den.Poměr zeleniny strouhané na hrubo byl asi jako v tomto článku od Alenky.Ale s tím rozdílem,že jsem ji nevařila,ale hned sušila.Byl toho plný plech,ale když se to usušilo,tak toho byla asi třetina.Je to príma,že je to bez glutamátů,ale v troubě už to dělat nebudu.Je potřeba ta sušička,nebo radiátory.Máme panely a na těch by to nešlo.Asi budu příště zmrazovat.
Alena Tollarová
Recept má 372 přečtení. Docela by mě zajímalo, jestli to někdo zkusil a jak je spokojený.
Alena Tollarová
Důležitý je ještě navíc stříbrný lak na nehty na ozdobení sklenic :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%