Brtnické ledopády
10. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
19.7.2015 11:20
Alenko, podepisuji všechny předchozí komentáře. Krása nesmírná, fotografka odvážná. Navíc - číst a prohlížet dnes, kdy je 35°... ještě se sem vrátím.
VANDA Blaškovič
10.1.2015 08:59
Milá Aleno, hrníčky, kamínky, legionář a nyní ledopády ! Nádhera ! Nevím co dříve si u Vás vychutnat. Teplo domova či divokost přírody ? Nádherné kontrasty. Díky !
Hana Práglová
9.1.2015 20:41
Alenko,veliká nádhera!!!!My v Č.Švýcarsku byli loni v létě.V zimě se tam určitě nikdy nedostanu.ještě,že tě máme!!!Díky.
Libuše Křapová
9.1.2015 20:26
Nádherné fotky, obdivuji každého, kdo dokáže takhle fotit. Je vás tu víc, já do téhle skupiny nepatřím. O to více obdivuji
Jaroslava Handlová
9.1.2015 20:10
Aleno, prohlížím si tu ledovou nádheru se zatajeným dechem. Povedly se Ti fantastické záběry i povídání.
Alena Vávrová
9.1.2015 19:24
Pro naši věkovou kategorii to náročnější určitě je. Žst. je v Brt. na nejzašším konci, tzn. přejít celou obec, pak kus otevřenou krajinou, dále do kopce průsekem pod el. ved. lesem na začátek trasy kolem samotných ledopádů. Ta je "horem-dolem". My šli asi 12-15 km. Každá odbočka k velkému ledopádu cca 200-250 m někdy dosti neschůdným terénem. Většinou usmekaným - díky velké návštěvnosti. Pro větší organiz. skupinu není od věci sehnat si v místě průvodce.
Jana Šenbergerová
9.1.2015 19:10
V českém Švýcarsku jsem byla jen na jaře a v létě. Je vidět, že je tam krásně v každou roční dobu. Dík za komentovanou galerii.
Soňa Prachfeldová
9.1.2015 19:03
Už jsem se dívala, plno krásy, myslela jsem jako výlet pro náš klub, ale asi je to náročnější, tak jsem zvědavá, kdo se ke mně přidá
Alena Vávrová
9.1.2015 18:13
Já tam byla v r. 2013. Když si zadáte na rajce.cz do vyhledávání Brtnické ledopády, vypadne vám přes 4 stovky volně přístupných alb za několik let zpátky. Je to úžasný div přírody. Snažím se nalézt info, jak to tam vypadá letos, jestli už "rostou" ;-). Pak to sem dám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA