Zima na Vysočině
9. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
9.1.2015 14:25
Já jsem se ještě nepřidala, ale musím. Moc pěkné a romantické fotky, moc se mi líbí, Jaruško
Jaroslava Handlová
9.1.2015 14:19
Děkuji Vám všem, kteří jste si fotky prohlédli. Radost mám z příznivých ohlasů, i z toho, že jsem to nafotila včas. Dnes už totiž i tady u nás to zdaleka tak pohádkové není, do té krásy už také napršelo. A ten had z pouliční lampy se dávno odplazil.
Soňa Prachfeldová
9.1.2015 12:40
Jarko, krásné poetické povídání, s citem a za přízně počasí jsi nafotila kouzelné snímky, nasávám tu zimní pohádku, u nás zdaleka není takové zimní počasí, snad se dočkáme.
Zdenka Jírová
9.1.2015 00:16
Toto povídání mně vykouzlilo úsměv . Mám ráda takovou zimu, kde je na co se dívat. A že zima maluje krásně! Fotky jsou úžasné, sníh se na nich doslova třpytí a mám pocit, jako bych cítila jeho chlad. Moc hezké.
Jitka Chodorová
8.1.2015 22:38
Jaruško,ty jsi úplná kouzelnice,ale u nás už taky prší,jako by se nechumelilo,díky za povídání a krásné fotky.Naší boxerce je jedno,jaké je počasí,hlavně,že si může zaskotačit s vnuky.
Jana Šenbergerová
8.1.2015 22:09
Nádhera! Ještě dopoledne bylo u nás podobně, teď ale prší. Ráno bude nebezpečno. Krásné fotky. Dík! :-)
Hana Šorejsová
8.1.2015 22:09
Je to Jaruško opravdu zimní království a velmi povedená fota, díky zdařilé .
Zuzana Pivcová
8.1.2015 20:19
Já mám ráda Opravdovou zimu v klasickém balení, tedy sníh, nepříliš drsný mráz, čistý vzduch, ve dne případně slunce. Já vím, chtěla bych toho moc. Ale vzpomínám, že v době mého dětství to v Podkrkonoší bylo běžné. Moc krásné fotky. Úžasné, jak se proměnilo i to pro mě již od dubna známé náměstí!
Dana Kolářová
8.1.2015 20:15
Nemám ráda zimu, ale moc ráda si prohlížím zimní krajinu na monitoru. Děkuji, za doprovod, už vím, jak vypadá HB nejen v létě, ale i v zimě.
Radovan Cakl
8.1.2015 20:13
Noha mi ještě neslouží, u nás jen poprašek sněhu a jak poslouchám, za oknem leje jak z konve. Takže děkujeme za krásnou procházku opravdu zimní krajinou, nejen slovem, ale hlavně obrazem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA