Kočičí život
8. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
9.1.2015 14:51
Kočky jsem chovala celý život, ale tady do města, do malého bytu s Bertíkem to nechci riskovat. Prožila jsem s nimi spoustu hezkých dnů, nejraději jsem se dívala na hry koťat... neúnavní cirkusáci...
Soňa Prachfeldová
9.1.2015 13:09
Jo kočky, to je povídání na celý život, mám kocourka nalezenečka celého černého - také ty smaragdové oči, hrdý, nepřístupný, má rád jen nás v kruhu rodiny, jakmile přijde někdo cizí prchá, myslela jsem si, že se to časem srovná, už je to rok a půl a je to pořád stejné. Mě obejme kolem krku a přede a přede. Je to náš Miky.
Zuzana Pivcová
8.1.2015 20:28
V rámci týdne o kočkách jsem se jim věnovala hodně, tak už se nechci opakovat. Pokud by někdo z novějších měl zájem, ať se podívá na můj profil, většinou je to Můj příběh, a z názvu se dá poznat, že půjde o kočky. Alíno, černý kocour je bezkonkurenční lump, má temperament v genech, alespoň sestřin (i můj) Čert. Také už o něm byla řeč.
Alena Tollarová
8.1.2015 17:30
Já ho vedu :) Ale vážně, už jsem někde psala, že kdybych mohla, měla bych kocoura - černého.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA