Můj zážitek roku: Vánoce
9. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
9.1.2015 13:24
Těší mě, že přibyla další pisatelka ochotná podělit se o své radosti. My měli letos Vánoce poklidné, bez dětí, nepočítám-li svou dceru, která z vážných zdravotních důvodu vlastní rodinu nemá. Ta druhá má tři děti, ale přesun k nám by byl natolik náročný, že jsme o něm ani neuvažovali. Takže rozzářené oči vnoučat nám vynahradila skutečnost, že z dárků měla velkou radost.
Přeji vám mnoho krásných společných chvil nejen o svátcích. :-)
Soňa Prachfeldová
9.1.2015 13:00
Moc hezké, ano kdo má to štěstí, nejkrásnější jsou takovéto rodinné vánoce. A malé děti jsou tím nejhezčím pod stromečkem My se scházíme na etapy, protože synové dělají na směny a jsem šťastná a dojatá, že se u nás u stromku všichni vystřídají. Čím jsem starší, tím jsme na vánoce více a více na měkko. Díky za přáníčko, přeji taktéž.
Zuzana Pivcová
9.1.2015 09:40
Myslím, že v tomhle pojetí mají vánoce opravdu smysl, i když se nejedná přímo o křesťanskou oslavu.
Květoslava HOUDKOVÁ
9.1.2015 09:21
Vánoce už mi - osobně - nic neříkají. Jako rodiny se sice navštívíme a to je vše. Letos jsem i přes Vánoce byla nachlazena - odpadla i příp.procházka vánoč. atmosférou. Taky- naposled- jsem přemýšlela a kupovala vnoučatům věcné dárky - odrůstají a tak další léta každý člen rodiny obdrží nějakou poukázku - na zážitek apod. - pro mne klid.
Hana Rypáčková
9.1.2015 08:47
Přeji hodně radosti z vnoučátek a vůbec že života.Taky si vánoce užívám.Venku sice zmizel sníh, ale stromeček v pokoji ještě září.
Libuše Křapová
9.1.2015 08:20
Krásné prožívání Vánoc, krásný článek :-))) S dětmi jsou prostě Vánoce vždy neopakovatelné
Hana Šorejsová
9.1.2015 07:21
Napsala jste to moc mile a hezky jako správná babička, prožívám podobné, mám vnoučata holčičku a chlapečka 5 a 3. Radujme se z nich ! Díky ! Elen, jinak koncert Vídeňských filharmoniků opakují tuto neděli ve 22:50 na ČT art . Také jsme tančili a máme to všichni moc rádi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA