Život plyne jako řeka
aneb Moje ohlédnutí

Život plyne jako řeka
aneb Moje ohlédnutí

7. 1. 2015
Můj příběh stárnutí život
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
My jsme pořádaly čolčí závody, v kuchyni na linu ... máma nám to dovolila. Měli i slalom :)
Alena Tollarová
Článek nějak unikl mé pozornosti a přečetla jsem si ho až teď. Hanko, musím Ti říct, že Ti upřímně závidím a samozřejmě přeju, že můžeš mít tak pěkné vzpomínky. Současně mě překvapilo, že Tvůj článek vyprovokovaly Otázky dne - stejně jako můj SEN a taky koukám, že bych asi měla změnit název příspěvku, který mám rozpracovaný ... :) A Ty se určitě na vlnách pohoupáš a nenecháš se spláchnout.
Zdenka Jírová
Moc hezky napsané, je Vaším štěstím, že jste mohla celý život pracovat v oboru, který milujete. Všem to dopřáno nebylo.
Marie Novotná
Život je jako to moře a já přeji hodně klidné a co nejmenší vlny.
Lidmila Nejedlá
Ráda jsem si váš článek přečetla. Máme společnou lásku - přírodu a ta vás formovala do citlivého poctivého člověka.
Soňa Prachfeldová
Hanko, je to krásně prožitý život a ještě spousta krásného Tě čeká, řeka už klidná, žádné vlnobití, měj pohodu.
Alena Vávrová
Napsalas to moc hezky, Hanko. Ať ti - vám - život plyne hezky dál - tak akorát rychle i pomalu.
Hana Šorejsová
Beze slov, prožila jsi život nádherně naplněný a láskyplný ... díky .
Libuše Křapová
Pěkně a plně prožitý život. Máš se za čím ohlížet a na co být hrdá, Hanko
VANDA Blaškovič
..to tedy koukám Hanko...a ani jste nezmínila že jste při tom všem zvládala 5 slovy pět dětí? Nepletu to?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%