Život plyne jako řeka
aneb Moje ohlédnutí
7. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
6.1.2015 21:51
Hani, vzhledem k naší dlouholeté " známosti", Tvůj životní příběh okrajově znám. Přesto jsem si Tvé ohlédnutí přečetla velmi ráda..... ale ten městský rozhlas jsi nám prozradila až dnes..:)))))
Olga Štolbová
6.1.2015 21:24
Krásné vyprávění, krásný život mezi dětmi, nic hezčího tě nemohlo potkat. Máš krásné zájmy a na stárnutí není vůbec čas, dobře to děláš. ***
Marie Magdalena Klosová
6.1.2015 21:09
Nádherné ohlédnutí,plné pokory a radostného vnímání toku života.Ten příměr k vodstvu je úžasný.A máme něco společného.Můj zájem o zvířectvo mě přivedl na SVVŠ větev biologicko-chemická.Také jsem chtěla být zvěrolékařkou.Obavy mých blízkých o mé zdraví u porodu krav mě od toho odradily.A měli jsme tam přidělenu francouzštinu-5 hodin týdne!To bylo osudové.Stala jsem se franštinářkou.S praxí až po sametové revoluci.Moc zdravím.mm
Zuzana Pivcová
6.1.2015 20:57
Napsala jsi to, Hanko, moc hezky. Já ale už jsem se tu "ohlížela" tolikrát, že mám z toho vykroucený krk. Takže za sebe budu hezky mlčet a jen si číst. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA