Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!
5. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
4.1.2015 22:32
Mám ráda fota Míry Štorcha, Radka Cakla, Soni Prachfeldové a moc obdivuji fota z Prahy Milušky Převrátilové její fota jsou kouzelná a mají opravdu půvab. Je těžké vybrat ale prvního upřednostním Míru Štorcha za jeho Perličky deště - nežné a hezké. A těm třem dalším bych dala po stejném bodu, jak to bude redakce hodnotit bude těžké.
Alena Tollarová
4.1.2015 22:15
Pravděpodobně budu za černou ovci, když zde vyjádřím svůj názor. A sice takový, že každý měl stejnou možnost seznámit se s pravidly a zařídit se podle toho. Měnit pravidla v průběhu soutěží mi nepřipadá korektní.
Eva Mužíková
4.1.2015 21:46
1. Růženka Antlová - Chaloupko, kdo v Tobě bydlí?
2. Soňa Prachfeldová - Májový soumrak
3. Radek Cakl - Západ slunce nad Žabakorem
Takto hodnotím fotečky já, těžký výběr, vzhledem k tomu, že nejsem v tomto směru odborník.. Určitě si tato soutěž získala právem velkou oblibu, redakci patří i můj dík, za její uskutečnění...
Eva Balúchová
4.1.2015 20:45
Prohlédla jsem znovu všechny fotky a jsem ráda,že nemusím rozhodovat.většina fotek je nádherných a autoři mají můj obdiv.
Mě zaujaly Podvečerní zářiová Praha-Alena T
Drábské světničky v Českém ráji-Radek C.
Okénko do minulosti -Milena D.
Zuzana Pivcová
4.1.2015 20:26
Abych nezapomněla, mně se lidsky líbí ten obrázek od Helenky Č. se vzkazem pod Pradědem. Jsou tu jiné, krásnější, umělecky a technicky dokonalejší. Ale on je situační. A to já mám ráda.
Zuzana Pivcová
4.1.2015 20:21
S posunem termínu souhlasím, z výběru všech fotek bez rozdílu hlasů mám radost. Ale doporučovat redakci zde veřejně svého adepta na vítěze, to už tu několikrát bylo, že se utrhne lavina 50 přátel odjinud s takřka uniformním tvrzením, že jedině jejich favorit a nikdo jiný. Ale, nakonec, proč ne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA