Můj největší zážitek: Táta bohém
FOTO: archiv autorky

Můj největší zážitek: Táta bohém

31. 10. 2020
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Ano, vzhledem jsi po mamince.
Alena Vávrová
Moc ráda jsem tam ty *****dala znovu a líbí se mi to jako prve ;-)) .
Alena Várošová
Vando,díky za krásné povídání o tvém bohemském otci.Ale máš stejné rysy tváře,jako tvoje maminka.
Jana Šenbergerová
Moc ráda jsem si článek připomněla. Život je krásný.
Zuzana Pivcová
Ano, později při různých úpravách portálu došlo k vymizení některých hodnocení, ale hlavně fotek v přílohách, které jsou nevratně pryč. Ale můj komentář ze 7. 1. 2015, 9, 46 má platnost stálou. V Tobě se tatínkovy geny nezapřou a to je určitě dobře.
VANDA Blaškovič
Přátelé, již jsem poděkovala redakci za uveřejnění článku. Jsem dojatá. To je tou dobou, či věkem? Asi obojí. Neomlouvám se za moje hvězdičky. Dala jsem je tam zcela záměrně a posílám je našim do nebe. Článek měl kdysi celou hvězdnou oblohu, ale časem se hvězdy někam ztratily. Důležité je, že zůstaly na nebi a můžeme je vidět každou noc. Dnes dokonce i s úplňkem. Vzpomínejme...
Daniela Řeřichová
Moc hezká vzpomínka vypovídající o silném poutu.
Vladislava Dejmková
Tolik se mi to líbí, ale omylem jsem dala jen 4 hvězdičky. Tady jsou další *****.
VANDA Blaškovič
Ze srdce všem děkuji za Tátu bohéma...
Zdeňka Müllerová
V jednoduchosti je krása! Jak pravdivé! Kolik citu a lásky se skrývá v této vzpomínce, kolik něhy a laskavosti...Krásně napsané, díky za čtenářský zážitek i lidský prožitek!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%