FOTO: archiv autorky
Můj největší zážitek: Táta bohém
31. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
31.10.2020 17:21
Moc ráda jsem tam ty *****dala znovu a líbí se mi to jako prve ;-)) .
Alena Várošová
31.10.2020 14:37
Vando,díky za krásné povídání o tvém bohemském otci.Ale máš stejné rysy tváře,jako tvoje maminka.
Zuzana Pivcová
31.10.2020 09:42
Ano, později při různých úpravách portálu došlo k vymizení některých hodnocení, ale hlavně fotek v přílohách, které jsou nevratně pryč. Ale můj komentář ze 7. 1. 2015, 9, 46 má platnost stálou. V Tobě se tatínkovy geny nezapřou a to je určitě dobře.
VANDA Blaškovič
31.10.2020 09:15
Přátelé, již jsem poděkovala redakci za uveřejnění článku. Jsem dojatá. To je tou dobou, či věkem? Asi obojí. Neomlouvám se za moje hvězdičky. Dala jsem je tam zcela záměrně a posílám je našim do nebe. Článek měl kdysi celou hvězdnou oblohu, ale časem se hvězdy někam ztratily. Důležité je, že zůstaly na nebi a můžeme je vidět každou noc. Dnes dokonce i s úplňkem. Vzpomínejme...
Vladislava Dejmková
31.10.2020 06:54
Tolik se mi to líbí, ale omylem jsem dala jen 4 hvězdičky. Tady jsou další *****.
Zdeňka Müllerová
17.1.2015 16:25
V jednoduchosti je krása! Jak pravdivé! Kolik citu a lásky se skrývá v této vzpomínce, kolik něhy a laskavosti...Krásně napsané, díky za čtenářský zážitek i lidský prožitek!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA