Můj nejsilnější zážitek roku: Pokažené Vánoce v novém bytě
5. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
5.1.2015 19:46
Zuzi,Zuzi,když ,tak jen tajně,ale ono to ronění má zdravotní opodstatnění.kdo si občas zapláče,nemá rýmu.Ale nic se nesmí přehánět.Moc zdravím mm
Růžena Antlová
5.1.2015 16:12
Nově vybavený byt jako vánoční dárek snad omluví i prohřešek manžela . Moc pěkně jste vybrala je to hezké.
Lidmila Nejedlá
5.1.2015 16:05
Vítám změny, chápu, že se radujete. Hlavně, že jste nebyla sama. Děti a vnuci vám vše vynahradili. A budou další vánoce a určitě lepší.
Zuzana Pivcová
5.1.2015 15:35
No, Ty, Double M, se opovaž ronit slzy a vzdychat, Ty a Vanda a Jana Š. a Evička Bertíková jste tu optimističtí tahouni, kde bych bez vás někdy byla, a Jitka asi taky!!
Eva Mužíková
5.1.2015 14:31
Jitko, užívej si v pohodě nového vybavení, vždyť radost z takovýchto " maličkostí", dělá náš život krásnějším. Já jsem toto prožívala před dvěma lety, kdy jsem vyměnila byt 3+1 za tento mrňavoučký, ale s novým vybavením... Ještě dnes jsem se z něj dokážu těšit / také jsem polštářková/
Marie Magdalena Klosová
5.1.2015 14:05
Milá Jitko,to se tak někdy semele....I já jsem utrousila o těchto svátcích nejednu slzu,povzdech,ale i silné slovo.Říkala jsem si,že je NĚCO ve vzduchu.Naštěstí se vše v dobré obrátilo a nový rok začal šťastně.A tak to bude i u vás.Máš nově zařízeno,je to pěkné,neokoukané a na pohovce se určitě dobře hoví.A ukřivdění povolí a bude zas dobře.Přeji Ti nový rok plný pěkných zážitků prožívaných ve zdraví:mm
Olga Štolbová
5.1.2015 12:26
Jitko zdravím, moc jsi mě pobavila. Věřím, že ta hořkost už je pryč a teď si užíváš nový obýváček. Tak ať se Ti tam líhnou samé pěkné myšlenky, nové krásné básničkya i nějaké mazlivé chvilky... ***
Jitka Chodorová
5.1.2015 10:52
Děkuji děvčata za komentáře,a Vando,pohoršena nejsem,spíše mi přišlo legrační,že ti trochu ujelo péro,a já si s těma "vandama",už nějak poradím.Zvláště,když mám doma horňáka.
VANDA Blaškovič
5.1.2015 10:29
Jitko, trochu jsem s Tebou sdílela tu rekonstrukci a vytváření hnízdečka. Zvládli jste to na jedničku ! Myslím oba. A neber toho svého mužskýho tak vážně, nemohl by být tak trochu tvůj tajtrdlík..:)? Ty se svou širokou duší a bujnýma vandama ho tam snadno polapíš a ani se tam nebudete tísnit...tak co ? Zkusíš to? ...:) Doufám že nepohoršuji...:)
Hana Rypáčková
5.1.2015 10:02
Čínské přísloví :Chatrč ze slámy, v níž se lidé smějí, má větší cenu než palác,ve kterém lidé pláčí.
Jestli z toho máš Jitko radost a uspokojení, tak si to nové pohodlí radostně užívej.Změnit můžeš jen sebe, muže ber takového, jaký je. Jistě ho to potom mrzelo.Chlapi se snaží to naše vánoční nadšení mírnit.Díky jim za to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA