Můj nejsilnější zážitek roku:
nečekaně splněné přání
1. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
5.1.2019 15:55
Také čtu již dlouho po vydání, možná jsem na íčku v tu dobu ještě nebyla. Tedy, já mám z divočáků obrovský respekt, za což může náš tatínek. Jako malí jsme bydleli v domku, kde hned za ním začínaly hluboké lesy Podbezdězí. Nedaleko bylo místo zvané Pod duby. A tam chodívali divočáci na žaludy. A když jsme jako děti "landaly" do tmy, tatínek nás strašil, že nás divočáci naberou na klencáky. U mne 100% a doživotní účinek!
Eliška Murasová
5.1.2019 15:06
Tak mi nedalo a taky jsem si přečetla. Na Hukvaldech lze vidět beze strachu úplné zblízka za ohradou v oboře. Ale u hradu, když začlo praskání a funění, tak mi do smíchu nebylo, honem pryč...
Elena Valeriánová
5.1.2019 14:18
Děkuji za to, že se potkávám jen se srnkami a zajíci. Na divočáky jsem ještě, díky bohu, nenarazila. Ale teď se chechtám nad komentáři. Evi i po letech zajímavé pocpčteníčko.
Alena Várošová
20.2.2015 20:08
Tak to se mi Evi ještě nepoštěstilo,protože nerada chodím,raději jezdím na kole.Na hřiby chodím,ale takový zážitek,to je teda nadělení.Nevím co bych já dělala kdyby se přiblížily.Asi bych se radostí,že je vidím podělala.
Alena Tollarová
5.1.2015 19:59
Asi budu dělat oči na obě strany, protože bych ráda ochutnala od obého.
Eva Balúchová
5.1.2015 19:44
Hani,to máte nějaké špatné myslivce.Tajemníka se nedivím,ale losa a krávu??? :-))
Eva Balúchová
5.1.2015 19:27
Ještě doplním.Dnes jsem mluvila s myslivcem a v tom revíru, co jsme se pohybovali,byl den předtím hon.A zastřelili tam 35 divočáků!
Tak teď nevím jestli mě má mrzet,že jsem jich neviděla 50? Ba ne,jsem vděčná,že jsem jich viděla 15 a oni neviděli mne. :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA