Zachránil mě osel aneb
Jak nebylo lehké být ženou
12. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
2.10.2015 08:00
No samozřejmě, že Zuzana je v Albánii. Pořád musí někde rajzovat po světě. A samozřejmě, že už má zase spoustu zážitků. Příští týden se vrátí. Tak se pak necháme překvapit článkem o Albánii.
Zdenka Jírová
1.10.2015 23:47
Jste velmi odvážná žena, nikdy jsem v muslimské zemi nebyla, ale nikdy jsem po tom netoužila. Jet do země, kde žena nemá žádné právo a ještě sama - to je velká odvaha.
Eva Mužíková
1.10.2015 21:46
Zuzko, já jsem byla v Hammametu asi tak před dvaceti lety. Rozkopané ulice, za zdmi hotelu smetiště, křoví a prach... Ale v hotelu super služby, čisto, spousta kvalitního jídla. Tam jsem prvně v životě viděla co jsou to švédské stoly. Hned druhý den nás přivítali oslavou nějakého státního svátku, doslova jsme sedli na prdel... Tvé zážitky, to muselo být rozčarování, hlavně že jste se v pořádku vrátily...Ano, sluší Ti to...
Lidmila Nejedlá
1.10.2015 21:01
Zuzko, když jsi mi to vyprávěla, naskakovala mi husí kůže a teď, když to čtu, zase. Ale na té fotografii Ti to moc sluší.
Jana Šenbergerová
1.10.2015 17:59
Zuzko, zatím to vypadá, že budeš v islámské zemi dřív, než se naděješ.
Ty máš ale zážitky! V republice jsem často cestovala sama, ale do ciziny mi to jednou bohatě stačilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA