Můj zážitek roku: Jak to říct.
Probudila jsem se... a žila
1. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
4.8.2015 19:52
Přesto, že už je dobře, brečím. Asi úlevou, že už to máš za sebou. Vím jak se člověk cítí, prožila jsem si taky své.
Marie Foltýnová
4.1.2015 11:08
Když mi bylo 50 let,začala jsem mít ženské problémy.Šla jsem ke svému ženskému lékaři a ten mi sdělil,že se mu to nelíbí a poslal mě na kyretáž.Za krátkou dobu jsem od lékaře dostala obsílku,operace nutná.Ztuhla jsem,vše se ve mě sevřelo a já pádila k lékaři.Ten mi sdělil,že se tam objevily buňky,které tam nemají být,tak operace.Já jsem ho poprosila ,když operace,tak hned.Doktor mě objednal na gynekologickém oddělení v Kroměříži.Primař mi sdělil,že už mám na to roky,prý jestli bych souhlasila vzít všechno.Moje odpověď zněla.Vezměte mě co chcete,jenom ať žiju.Probudila jsem se z narkozy,Břicho rozpárané jako řešeto,protože pár roků před tím mi odoperovali žlučník.Jaká byla moje radost,když histologický výsledek byl negativní.
Marie Novotná
2.1.2015 16:37
Zuzko,tak tohle mě opravdu dostalo.Také vím ,,o čem je řeč".Věřím,že bude zase dobře.Přeji ti to z celého srdce.
Zdenka Jírová
2.1.2015 16:22
Milá Zuzko, jako byste ten příběh s nepatrnými změnami psala o mně. Z banální kontroly jsem se vrátila s myšlenkou, že už tu dlouho nebudu. Do měsíce jsem absolvovala operaci prsu, pak ještě operaci mízních uzlin. Ta nakonec dopadla tak, že jsem málem umřela na sepsi pro zanedbání péče lékaře. Reoperovali mě na pohotoosti bez narkozy okamžitě. Nakonec to dobře dopadlo, přežila jsem i ozářky a teď po více než dvou letech jsem v pořádku. Chodím na pravidelné kontroly, které se naštěstí již prodlužují. Zase mám radost ze života a věřím že zažiji ještě řadu příjemných zážitků.
VANDA Blaškovič
2.1.2015 16:22
Zuzano, obdivuji Tvojí upřímnost. Po takto intimní zpovědi bych se cítila úplně obnažená a zranitelná. Nedokázala bych se tady takto svěřit. Tvá víra v dobro a v dobré lidi musí být nesmírná. A to je dobře. Děkuji.
Vladka Steinová
2.1.2015 14:31
PANÍ ZUZKO, VELMI CITLIVÁ A VELMI OTEVŘENÁ je Vaše ZPOVĚĎ.MNOZÍ Z NÁS VĚDÍ, O ČEM PÍŠETE. Přeji klid a pevné zdraví.
Marie Magdalena Klosová
2.1.2015 13:45
Moje milá Zuzko,příběh,či báseň "z Tvého pera" je VŽDY,nehledě na obsah fantastický/á/.Máš dar psát otevřeně,zajímavě,čtivě.V tomto případě o OBSAH "sakra" šlo! Naštěstí je to příběh s dobrým koncem,i když ještě teď po jeho přečtení mám divné pocity u žaludku.Ale držím se ,podobně jako Jana z Hor,pravdy,že 1.všechno zlé je k něčemu dobré/ačkoliv to většinou hned nepoznáme/,2.člověk tu není "jen tak",ale aby se "něčemu" naučil a 3.vše je,jak má být.S těmito pravdami se snažím přistupovat k životu.Ale to Tebe nemusím učit.Jsi skvělá a buď zdravá ! mm
Lidmila Nejedlá
2.1.2015 12:34
Milá Zuzko, tobě musí být nakloněny všechny nebeské síly! Kdo by nám tady psal ty krásné básně. Přeji ti hodně positivní energie.
Olga Štolbová
2.1.2015 11:46
Milá Zuzko, díky za velmi otevřené povídání. I já znám podobné pocity a koukám, co nás je, kdo prožil to nekonečné čekání na výsledek. A rveme se se životem dál a snažíme se o to hezké, jak to jde. To je přece to nejdůležitější - ŽÍT.
Hana Šimková
2.1.2015 10:44
Zuzanko, tebe nic nezlomí a to ti také přeji. Člověk projde různýmí úskalími, to se mi také již vícekrát stalo, ale mi rohati( já jsem ve znamení býka) se lehce nevzdáváme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA