Můj zážitek roku: Jak to říct.
Probudila jsem se... a žila
1. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.1.2015 10:30
Zuzko, to je výhra a hned člověka nakopne do života. Asi každý se s tím setkal osobně, nebo v kruhu rodiny... také jsem prožívala bolest, úzkost , velké trápení , jako mnozí z Vás když je člověk před to postaven, buď se tomu postaví, nebo jej to porazí, buďme silní a držme si pěsti!
Hana Rypáčková
2.1.2015 09:22
Na počátku roku 2013 se nám taky zastavil svět. Do rána jsme neusnuli.Muž se vrátil ze zápasu ve stolním tenise až o půlnoci po všech vyšetřeních .Dva nálezy v močovém měchýři a v jedné ledvině.Do týdne byl operován.Je bez jedné ledviny a zatím jsou vždy výsledky dobré.Už zase hraje.
Vlastně na vánočním turnaji si našlehl koleno, tak nehraje..
Růžena Antlová
2.1.2015 09:13
Také vím o čem je řeč prožila jsem si čekání na výsledek který byl vyřčen -karcinom tlustého střeva - psala jsem o tom před časem tady na stránkách v článku http://www.i60.cz/clanek_597_ziju-diky-lekarum-i-sobe-same-ze-jsem-to-nevzdala.html#.VKZT0cnbNds
Zoja Sedláčková
1.1.2015 23:12
Dobře vím o čem je řeč. Když u mne na Bulovce vyřkli podezření na karcinom ale nezdálo se, že jde v prsu o primární nádor ale o metastázy od jinud , naštěstí jsme žádné čekání neprodělávala. Paní doktorka, která mi vše oznamovala řekla " Běžte na kafe nebo na panáka, co vám víc pomůže a za dvě hodiny se vraťte" Za dvě hodiny už byl stanoven termín operace a do ruky mi vrazili řadu statim objednávek na vyšetření a do večera bylo jasné, že primární nádor nikde jinde není a je to "jen" karcinom prsu. Ještě jedna poznámka. Když šlo o mne, nijak jsem nepanikařila. Když asi podobný nález jako vy, Zuzko, měla dcera, vůbec jsem nebyla v klidu až do výsledků. Naštěstí to dopadlo dobře. Tak ať vám všem vše odpadne stejně dobře.
Jiří Libánský
1.1.2015 22:35
Já jsem věděl, že to dobře dopadne už předem. Zuzana je nezničitelná.
I teď se z toho jistě brzo vyhrabe.
Jana Šenbergerová
1.1.2015 22:33
Všechno má v našem životě nějaký konkrétní význam, o němž vědomě nemusíme mít ani potuchy. Vím, o čem je řeč. Díky problémům, a nebylo jich málo, jsem dnes šťastný člověk. Jsem vděčná za všechno krásné, co mě potkává, i za to, co se mi nelíbí. To mě nakonec k tomu krásnému posunuje. Přeji všem hodně štěstí. Hezky jsi to, Zuzko, napsala.
Eva Mužíková
1.1.2015 21:37
Zuzko, to čekání na výsledky mám za sebou dvakrát, tak vím o čem píšeš. Letos jdu v dubnu na conoloskopii a tak jak jako Ty, mám před sebou nekonečné čekání, které špatně snáším... Musím jen doufat, že výsledky budou v pořádku...
Hana Práglová
1.1.2015 21:35
Zuzko,je dobře,že vše dopadlo tak,jak dopadlo.Když jsem kdysi nad sebou viděla spoustu hlav a nakonec slyšela "konečně jsme ji vzali hrobníkovi z lopaty",zarylo se mi to do paměti na celý život.Buďme rádi,že jsme a nebuďme na sebe zlí.Na to tady není čas!!!!
Jaroslava Handlová
1.1.2015 20:41
Probudit se znovu do života, to je víc než jen krásný zážitek! Proto žijme pohodově, ať se můžeme radovat i ze zdraví. V tom s Tebou, Zuzko i Alenko plně souhlasím. Ať je ten rok 2015 plný zdraví!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA