Cesty naděje
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
2.1.2015 21:42
Cítím, že právě Ty jsi, Soňo, hrdá, silná a asi i duší svobodná. Neporozuměla jsem, pod čím jsi udělala tlustou čáru, ale nepochybuji o tom, že kráčíš vstříc dobru, které Ti právem náleží. Máš mé sympatie.
Soňa Prachfeldová
31.12.2014 17:15
Díky za vaše milé komentíky, Jani toto je starší věc, měla jsem ji hluboko pod kůží, tímto dělám tlustou čáru a Jitko máš pravdu, příchody, odchody, nejsme na to samy a zvládne se to !
Jana Šenbergerová
31.12.2014 14:17
Jestli jsem tvé verše, Soňo, dobře pochopila, pak ze srdce přeji, aby na obzoru zase nová láska byla.
Jitka Chodorová
31.12.2014 09:55
Soňo,rozumím,a děkuji za srozumitelné poselství,jen mě děsí,jak jsou si příběhy nás žen podobné,ale to nás právě stmeluje,a to je dobře.Díky.
Hana Šorejsová
31.12.2014 08:24
Soni, na prvotinu velmi zdařilé ! Plně ti rozumím, hezké . Ještě jednou šťastné vykročení do Nového roku ! Stihla jsem si Cestu naděje přečíst před cestou. Díky .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA