Do roku 2015 hodně štěstí
30. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
31.12.2014 12:11
jaruško,i já děkuji za krásné přáníčko a opětuji ho směrem k Tobě,a děkuji Tobě,ale i dalším za hezká přátelství,která se mezi námi zrodila.Tak.ať to v příštím roce nabere ještě více elánu a chuti,tato přátelství utužovat.
Eva Mužíková
30.12.2014 23:36
Jaruško, děkuji i já za milé přání, které opětuji. Do toho nového roku Ti přeji vše hezké, spoustu nových nápadů a krásná nová přátelství na I60ce.
Jaroslava Handlová
30.12.2014 23:19
Děkuji Vám všem za milá přání. Nápad s tím šampaňským se mi zamlouvá. Vando, myslím, že obsah trychtýře vystačí na přípitek všech i60-nic a 60-níků. Jano, ve středu se tedy bude pít ve středu Evropy a pěkně Cimrmanovsky! Tak na zdraví!
Hana Rypáčková
30.12.2014 15:57
Však se mi ten den stýskalo..Zítra se snad virtuálně sejdeme při přípitku.
Hodně zdraví, štěstí a pohody...
Jana Šenbergerová
30.12.2014 14:42
Krásné! Jaruško, ve středu si ve středu Evropy aspoň virtuálně hltneme z trychtýře. Přejeme tobě, redakci i všem i60níkům šťastný rok 2015 a doufáme, že se v něm zase někde potkáme. :-)
VANDA Blaškovič
30.12.2014 14:18
Jaruško, vážení, navrhuji ten trychtýř naplnit šampáňem a pít, pít, pít.....:))..do dna, beze dna a třeba i na dno...:))....Na zdraví !!!
Marie Novotná
30.12.2014 14:00
Jarko,moc se ti to povedlo.Přeji ti hodně štěstí , zdraví a třeba v celém roce 2015 a zase někdy na viděnou.
Alena Vávrová
30.12.2014 13:24
Jaruško, moc hezky jsi to složila, děkuji a též Ti přeji do nového roku po všech stránkách všechno NEJ, hlavně zdraví, štěstí a osobní spokojenost.
Libuše Křapová
30.12.2014 12:05
Přeji rovněž Jarce H. i ostatním išedesátníkům všechno nejlepší do nového roku :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA