Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude

Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude

31. 12. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Huspek
Je dobře, že se redakce snaží portál vylepšovat a vkládání příspěvků i fotek zjednodušuje, s povděkem je nutno také kvitovat přehlednější homepage. Není totiž nic smutnějšího než rozjet dobrý projekt a spolehnout se na to, že to "nějak" poběží samo. Na i60 tohle zřejmě nehrozí a tak přeji hodně aktivních uživatelů - těch, co přispívají i těch, co čtou a občas komentují.
Hana Šorejsová
Přeji redakci "i60" úspěšný a pohodový rok !
Miluše Převrátilová
Těším se spolu s magazínem i60.cz na další dny, týdny a měsíce v novém roce a přeji všem hodně nápadů, pohody a radosti. A děkuji redakci za aktivity v minulém roce, kdy jsem se poprvé s magazínem (prostřednictvím fotosoutěže) seznámila.
Olga Štolbová
Díky celé i60 za to ,že je - a tím pádem, že jsme i my ostatní. Je nám tu spolu dobře a ať je to "na furt". Šťastný a zdravý a veselý Nový rok všem.
Růžena Antlová
Připojuji se k poděkování redakci a souhlasím se všemi napsanými komentáři.
Zuzana Pivcová
Čím rozmanitější portál a větší počet čtenářů, tím také větší nároky.Nabrali jste (jsme) si velké sousto. Ale věřím, že to zvládneme. Je tu spousta báječných lidí, kteří chtějí nejen číst, ale i sami pomáhat. A na tom lze stavět. Tak díky, i60!
Zdenka Jírová
Na tomto portále jsem asi rok a je nejlepší z těch, keré jsem poznala a díky i60 opustila. Jsem na něm téměř denně, mám radost z pěkných článků společných přátel a mne to nabíjí pozitivní energií, takže také přispívám svou troškou do mlýna.Těším se na nové změny, které budou určitě k pohodlnějšímu sledování stránek. Redakci přeji do nového roku hodně tvůrčích sil a nám ostatním zdraví a radost ze života.
Jana Slavíková
Všem přeji do nového roku hodně zdraví a aby nový byl lepší než starý. A kdyby náhodou ne, tak hlavně ať není horší :-))
Jiří Provazník
Redakci patří veliké díky. Děláte to skvěle, jste perfektní. Ať vám to vydrží. Přeji nám všem hodně zdraví, štěstí, lásky a mnoho pěkných chvil s i60.
Eva Mužíková
Přestože se nám před časem několik jednotlivců snažilo narušit dobrou pohodu, vše bylo díky redakci vyřešeno. Jistě to nebylo lehké, proto děkuji nejen jménem svým, ale i jménem několika přátel z Chatu. Přeji vám vážení členové redakce do dalšího roku vše to NEJ!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%