Vzpomínky na zimu našeho mládí

Vzpomínky na zimu našeho mládí

30. 12. 2014
Můj příběh zima
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Převrátilová
Krásná vzpomínka na dobu minulou, nikdy nezapomenu na kachličkovou modrou pec své babičky. Bylo to místo, kde jsme se jako děti nahřívaly, hrály a i spaly, občas bylo tepla až příliš :-) A to velké množství sněhu, ze kterého jsme my děti stavěly tzv. iglú ... ano, ráda jsem si zavzpomínala, díky Evo.
Zuzana Pivcová
V Podkrkonoší bývaly krásné zimy, i když jsem bydlela ve městě, v okolí bylo dostatek příležitostí užít si zimní zábavy. Na to vzpomínám ráda. Ale studených bytů jsem si užila až do dospělosti a to už bylo horší. S nízkou imunitou jsem byla věčně nemocná. Zato Bertík se raduje. A takhle dokážou vyvádět se sněhem i kočky!
Jitka Chodorová
I já se přidávám svou troškou do mlýna,sice jsem dětství a mládí prožila ve městě,ale měla jsem na vsi babičky,pamatuji na teplou pec,na vlhké peřiny,zastlané v komoře,prostě naše dětství ve vzpomínkách se nám dnes zdá kouzelné a pohádkové.Díky Evo za krásnou vzpomínku.
Alena Tollarová
Krásná připomínka opravdové zimy. Při vzpomínání už ruce ani nohy tolik nezebou. Taky si vzpomínám na probouzení, kdy v kuchyni ve kbelíku byla zamrzlá voda. Maminka nám postel vyžehlika a do toho teplého pelíšku jsme zalezly a musely se starat svým teplem o udržování toho teplíčka. Teplo od kamen bývalo úplně jiné než to radiátorové ... taky vzpomínky na uklízení uhlí do sklepa, pak chození pro něj s uhláky, vyhrabávání popela z kamen, přikládání uhlí a začouzené stěny za kamny dostanou jiný nádech ... díky za pěknou připomínku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%