Olga Štolbová
3.1.2015 20:34
Fotky moc pěkné, zas už vím o dalších krásných místech, která jsem nestihla. Ale když takhle občas někdo něco nového ukáže, je to příjemné. ***
Eva Mužíková
29.12.2014 21:36
Fotky zimní krajiny mne vždy uchvátí, zvláště tak vydařené, jako ty Vaše...
Soňa Prachfeldová
29.12.2014 20:41
Maruško, fotky jsou tak hezké, čisté, dobře, že jsi je vyndala z archivu díky.
Marie Novotná
29.12.2014 17:28
Musím se přiznat,že mě :a to už asi většina lidí z i60ky ví:,příroda nabíjí moje životní baterky.Kvalita fotek není nej...,ale jsou jako dokument kdy,kde a jak to vypadalo v ten daný čas.Tyhle fotky byly určeny jen pro můj archiv,ale večer při ukládání mi něco našeptalo,,Ukaž je i ostatním".Vůbec mne nenapadlo,že se budou líbit a nebo snad někdo zavzpomíná či pozná nepoznané.Děkuji za slova chvály.
Jitka Chodorová
29.12.2014 11:55
Marie,to se ti opravdu povedlo,přesto,že zimu moc nemusím,tvoje fotky jsou uklidňující,a téma "nedělní" je pro mě velice aktuání,teda spíše bylo,ve vzpomínkách,kdy neděle mívávala tak specifické nálady.Díky.
Vladka Steinová
29.12.2014 11:53
Obdivuji krásné fotografie,moc mě to zaujalo.Oblast Košumberku znám.Díky
Zuzana Pivcová
29.12.2014 11:39
Maruško, asi před 3 roky byla u nás v archivu paní, která pracovala v lázních v Košumberku, měla velkou radost z nalezené dokumentace a dodnes mám někde její vizitku, že mohu kdykoliv přijet. Přiznám se, že jsem absolutně nevěděla, kde to je. Tvé fotky, z kterých vyzařuje až léčivý klid, mi trochu napovídají, že třeba někdy ....
Hana Šorejsová
29.12.2014 09:03
Marie, máte moc hezké fotografie, zimní krajina je vždy jako pro děti zimní království ..... díky.
Jana Šenbergerová
28.12.2014 22:30
Maruško, ani nevíš, jakou radost mi udělaly tvé fotky. Před čtyřmi lety jsem v košumberské léčebně strávila několik týdnů po úrazu. Moc se mi tam líbilo, ale hlavně jsem se tam zas postavila na nohy. Součástí léčebny je nádherné arboretum s řadou vzácných stromů. Ležela jsem v přízemí toho velkého pavilonu, odkud jsem mohla kdykoliv vyjít do parku. Přestože jsem měla nohu plnou železa a ochrnutou ruku, strávila jsem tam moc hezké chvíle, i když některé procedury byly docela bolestivé. Také ti přeji krásné dny do konce tohoto roku a šťastné vykročení do toho nového. :-)
Hana Rypáčková
28.12.2014 22:09
Tak jsem se zase podívala do místa, kde to vůbec neznám. Hlinsko mi něco říkalo, ale nejblíž jsem byla v Chrudimi a u těch koní ve Slatiňanech.Košumberk a Hamzovu léčebnu jsem netušila.Pěkné arboretum mají.
Načíst starší příspěvky