Můj zážitek roku: Putování po stopách 
hrdinů románů Ildefonsa Falkonese

Můj zážitek roku: Putování po stopách
hrdinů románů Ildefonsa Falkonese

29. 12. 2014
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Michaela Přibová
Úžasný zážitek paní Zojo. I já bych se letos chtěla podívat do Andalusie pokud možno se zájezdem pro seniory 55+. Ještě nemám vyhlédnutou CK ,ale učím se španělsky s příručkou a CD s názvem Jednoduše:-) Děkuji za zajímavé líčení vaší cesty.
Zoja Sedláčková
Auta tam půjčují na každém rohu. Kromě řidičáku a občanky po nás nic nechtěli. Nevím, jaké ceny budou v červnu, ale my měli půjčené to nejmenší možné a půjčovné vyšlo na pět dní na 100 euro včetně pojištění. Samozřejmě plus benzín. Ale dalo se to zvládnout. Silnice jsou tam super, pokud nejedete do kopců, to je horší a hlavně ten prcek to špatně udejchává. Ráda bych se bývala podívala i do Maroka ale při nahlédnutí do pasu jsme zjistila, že mi právě propadl :-). Ale nakonec stejně skoro celý týden nejezdili trajekty pro velké vlny, tak mi zas nebylo tak líto, že jsem lajdák.
Marie Magdalena Klosová
Já se zase naučila kvůli Andalusii základy španělštiny.Je nádherná,tedy ta země slunečná.Byla jsem tam,kde Vy,uchvátila mě Cordoba a její úžasná Mesquita,a taky Alhambra a všechno,všechno... Právě proto se tam letos vrátím! V červnu,s 55+ a taky si hodláme půjčit auto,ráda bych se od Vás dověděla podrobnosti o jeho zapůjčení.Máte fantastický přehled o historii,ráda jsem se poučila.Já se sice vždy poučím dopředu,ale pak spíše "prociťuji" a všechny seriózní informace pozapomínám.Zůstanou JEN ty pocity.Ale ty jsou!!!
Zuzana Pivcová
Omlouvám se za "botu", že jsem napsala o Portu, to jsem byla nějak mimo.
Zuzana Pivcová
Mám ráda výlety, v nichž je spojeno poznávání historie té či oné země s poznáváním přírodních krás. Ze Španělska toho bohužel moc neznám, jen částečně Madrid a Porto. Stopy maurské architektury jsem měla možnost poznat trochu víc v Tunisu nebo na některých řeckých ostrovech. Přála bych si mít víc příležitosti k delšímu putování po stopách někoho či něčeho. Zatím děkuji za lákavý cestopis.
Miluše Převrátilová
Ano, mohu jenom souhlasit, Andalusie je překrásná včetně měst, krajiny a mořského pobřeží. Článek je opravdu výživný ... :-)
Růžena Antlová
čtení tvého článku a prohlídka fotek byl pro mě příjemný zážitek
Anna Vrbovská
Věřím, že to byl opravdu zážitek roku. Moc pěkně napsáno.
Hana Rypáčková
To byl Zojo vydařený výlet a podle beletrie místo průvodce..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%