Za můj řidičák může švagr!

Za můj řidičák může švagr!

13. 6. 2012
Moje rodina Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Čadová
Jo..jo..řidičák. Když jsem ho dělala, instruktor říkal zda nemáme doma multikáru, protože jsem jezdla pouze na jednu rychlost. Ale udělala jsem ho! Je skládací a růžový, mám ho také založený v šuplíku. A mít povolání řidič autobusu to je náročné povolání, hlavně když se jezdí MHD. Řidiče autobusu mám doma.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké - na takové příhody a rodinné volno v pohodě, člověk rád vzpomíná . Nyní je dokonce nedostatek řidičů autobusu, že by ?
Alena Várošová
To se jen tak nevidí,řidička autobusu,skvělé paní Věro,fandím Vám.
Hana Rypáčková
No jo, vůbec jsem se nekoukla na datum.Moc pěkné, zalovit v archívu.Řidičák mám od dvaceti jako nutnost vozit děti.Ale měla jsem sedmiletou pauzu kolem padesáti.To se nezapomíná.Můj švagr může jen za to , že jsem řídila trabanta- to ruční řazení ! Jeli jsme nakoupit a dal si dvě piva.Netušil, že se budu vzpouzet, no dojela jsem a chcíplo mi to jen jednou.
Zuzana Pivcová
Tedy, Věrko z Itálie, vidět tu po 3 letech Tvé tehdejší vyprávění, je překvápko. Jestlipak vůbec zjistíš, že si na Tě redakce takhle vzpomněla? A já kupodivu dnes ráno taky. Intuice?
Olga Štolbová
Věřím,že jste nikdy nelitovala.Já jsem si udělala řidičák,díky filmu "Žižkovská romance" a změnilo to celý můj život, a krásně.Moc ráda čtu vaše povídání.
Hana Práglová
Tak to se Vám podařilo!Díky švagrovi získat i zajímavé zaměstnání!!!Taky mám řidičák.Starý hodně let,ale pořád krásný,jako nový.Asi díky tomu,jak už jsem tady psala,že je dobře uložený na dně šuplíčku!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%