Diskotéka pro pamětníky č. 9:
stále úžasný Václav Neckář!

Diskotéka pro pamětníky č. 9:
stále úžasný Václav Neckář!

23. 12. 2014
diskotéka pro pamětníky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Je vidět Aleno, že jsi jeho velká fanynka. Mám jeho písně moc ráda, vánoční jsem dostala darem a je nádherná. Při našich oslavách obce byl , byl úžasný, je pravda, že velkou oporou je mu bratr. V osobním životě má velké trápení, jeho žena je nemocná a zpívání je jeho život a nám dělá obrovskou radost. Škoda Petřiny, nějak brzy ti muzikanti odcházejí.
Alena Tollarová
Už nikdy nepořídím fotku, kterou jsem přidala do galerie k tomuto článku, protože Bacily nebudou kompletní. 11.7.2015 náhle ve věku 66 let zemřel kytarista Otakar Petřina. R.I.P. Nautilus je písnička, kterou pro Vaška N. napsali Ota Petřina a Zdeněk Rytíř: https://www.youtube.com/watch?v=FZoGVH0KFqk
Alena Tollarová
Máme máj, takže pro zájemce přidávám odkaz na Vaškovu písničku s názvem 1. máj: https://www.youtube.com/watch?v=WZZbMhovFYE
Alena Tollarová
Diskotéku doplňuji aktuální informací. Album Mezi svými bylo oceněno jako 15. nejlepší domácí album roku 2014.
Jindra Sedláková
Aleno, díky, napsala jsi to moc hezky! A jsem ráda, že jsi tu připomněla i písničky, které nejsou hrané v rádiích a přitom rozhodně stojí za poslech. Musím ořipomenout slova Zdeňka Rytíře, který kdysi řekl, že jsou tři druhy zpěváků. Ti první nepřemýšlí o textu a odzpívají ho, ti druzí ví o čem zpívají a pak je třetí druh a to Vašek Neckář, který ví o čem zpívá, perfektně text odzpívá a ještě tam přidá i něco ze sebe... :-D. Ano, Vašek je nejen dobrý zpěvák a herec, ale hlavně dobrý člověk se srdcem na dlani, který si nikdy nehrál na žádnou velkou hvězdu! I
Anna Vrbovská
Také mám ráda pana Neckáře. Díky za připomínku jeho hitů.
Eva Mužíková
Ali, jsi opravdu dobrá, smekám a děkuji....
Eva Balúchová
Alenko,moc se ti to povedlo,krásné průvodní slovo i písničky. Z těch starších je moje nejoblíbenější Stín katedrál a tou začnu tvoji diskotéku.Díky.
Alena Vávrová
Mám ho moc ráda, jako zpěváka i herce, díky!
Lidmila Nejedlá
Tak mně jsi, Alenko, radost udělala. S jeho písničkami se vrací mládí. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%