Diskotéka pro pamětníky č. 9:
stále úžasný Václav Neckář!
23. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.7.2015 08:17
Je vidět Aleno, že jsi jeho velká fanynka. Mám jeho písně moc ráda, vánoční jsem dostala darem a je nádherná. Při našich oslavách obce byl , byl úžasný, je pravda, že velkou oporou je mu bratr. V osobním životě má velké trápení, jeho žena je nemocná a zpívání je jeho život a nám dělá obrovskou radost. Škoda Petřiny, nějak brzy ti muzikanti odcházejí.
Alena Tollarová
14.7.2015 23:53
Už nikdy nepořídím fotku, kterou jsem přidala do galerie k tomuto článku, protože Bacily nebudou kompletní. 11.7.2015 náhle ve věku 66 let zemřel kytarista Otakar Petřina. R.I.P. Nautilus je písnička, kterou pro Vaška N. napsali Ota Petřina a Zdeněk Rytíř: https://www.youtube.com/watch?v=FZoGVH0KFqk
Alena Tollarová
6.5.2015 18:23
Máme máj, takže pro zájemce přidávám odkaz na Vaškovu písničku s názvem 1. máj: https://www.youtube.com/watch?v=WZZbMhovFYE
Alena Tollarová
12.1.2015 13:19
Diskotéku doplňuji aktuální informací. Album Mezi svými bylo oceněno jako 15. nejlepší domácí album roku 2014.
Jindra Sedláková
31.12.2014 22:26
Aleno, díky, napsala jsi to moc hezky! A jsem ráda, že jsi tu připomněla i písničky, které nejsou hrané v rádiích a přitom rozhodně stojí za poslech. Musím ořipomenout slova Zdeňka Rytíře, který kdysi řekl, že jsou tři druhy zpěváků. Ti první nepřemýšlí o textu a odzpívají ho, ti druzí ví o čem zpívají a pak je třetí druh a to Vašek Neckář, který ví o čem zpívá, perfektně text odzpívá a ještě tam přidá i něco ze sebe... :-D. Ano, Vašek je nejen dobrý zpěvák a herec, ale hlavně dobrý člověk se srdcem na dlani, který si nikdy nehrál na žádnou velkou hvězdu! I
Eva Balúchová
23.12.2014 19:33
Alenko,moc se ti to povedlo,krásné průvodní slovo i písničky.
Z těch starších je moje nejoblíbenější Stín katedrál a tou začnu tvoji diskotéku.Díky.
Lidmila Nejedlá
23.12.2014 19:10
Tak mně jsi, Alenko, radost udělala. S jeho písničkami se vrací mládí. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA