Můj nejsilnější zážitek roku:
Dvakrát do jedné řeky…
25. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.12.2014 21:10
Jste dobrý, cením si vždy odhodlání a neústupnost od záměru. To, že jste dojel. je pro vás obrovské vyznamenání. Plno daleko mladších při náznaku neúspěchu hned "hází flintu do žita"Jen tak dál a nemusí jít vždy o sport.
Zdeněk Huspek
27.12.2014 20:56
Soňo, mám pocit, že jste vystihla podstatu věci. Nejde o žádné závodění, i já jsem si to chtěl jen vyzkoušet, loni jsem jel tzv. cyklovýlet 32 km, naprostá pohoda, byť taky kopcovitá. A příští rok si dám zase cyklovýlet, foťák na řídítka a spokojenost. Na to kolo sedněte častěji, nebojte se toho.
Jaroslava Handlová
27.12.2014 20:55
Když muž neodolá "Šlapce", pak z toho může vzniknout tak pěkný a humorně napsaný zážitek. Za tu zkoušku to určitě stálo a mělo to význam nejen pro Vás, Zdeňku, ale jak je vidno, i pro nás čtenáře i60. To je na výbornou!!!
Soňa Prachfeldová
27.12.2014 18:14
Zdeňku také tleskám, skvělé, vyzkoušet své možnosti, před dvěma roky jsem se vyhecovala s kolem kolem Kdyně, Všerubským průsmykem, přes pole jsem vyjela v Chodské Lhotě úplně vyplivaná a dodnes jsem na svůj výkon pyšná, byť by to druhému nestálo ani za ň.
Olga Štolbová
27.12.2014 11:08
Zdeňku, tleskám a obdivuju. Samozřejmě - obrovský význam ten závod měl, pro vás i pro nás. My 60+ teď víme, že stačí trochu (moc, moc) dobré vůle a dokážeme skoro všechno i když někdy jsou ty kopečky, sakra, vysoké. Díky za humorné sepsání bez machrování.*****
Jana Šenbergerová
26.12.2014 22:16
Nejlepší investicí těsně před důchodem byla koupě kola. Jezdím ráda, ale kopce mě zmáhají, proto obdivuji každého, kdo se snaží. Hezky jste to zvládl a pěkně napsal. Ať vám to v příštím roce jezdí i do kopečků jako po rovině. :-)
Hana Šorejsová
26.12.2014 06:38
Zdeňku, napsal jste to s humorem a zábavně. Ke čtení jsem se dostala až teprve dnes a moc mne to pobavilo. Přeji Vám, ať šlapete dál ..... a do Nového roku hodně zdravíčka.
Zdeněk Huspek
25.12.2014 21:18
Děkuji velmi za ohlasy na mé povídání, potěšilo. Stručně k diskusi - jezdit na kole s dvackou cigaret denně nelze, pokud kolo člověk nepoužívá na cestu do hospody :-). Mezholezy je krásná vesnička, byť poněkud stranou hlavních silnic. Kolo v této kopcovité krajině má výhodu, že po pracném vyšlapání nahoru čeká vás za odměnu sešup dolů. Jenže pak zase nahoru... jako v životě.
Děje se toho kolem nás hodně, dneska jsem v podvečer fotil v Pocinovicích (historická chodská vesnice jihovýchodně od Domažlic) živý betlém a zpívání u stromku na návsi - pár obrázků najdete zde: www.multiweblog.cz
Zdeněk Huspek
25.12.2014 20:30
Děkuji velmi za ohlasy na mé povídání, potěšilo. Stručně k diskusi - jezdit na kole s dvackou cigaret denně nelze, pokud kolo člověk nepoužívá na cestu do hospody :-). Mezholezy je krásná vesnička, byť poněkud stranou hlavních silnic. Kolo v této kopcovité krajině má výhodu, že po pracném vyšlapání nahoru čeká vás za odměnu sešup dolů. Jenže pak zase nahoru... jako v životě.
Děje se toho kolem nás hodně, dneska jsem v podvečer fotil v Pocinovicích (historická chodská vesnice jihovýchodně od Domažlic) živý betlém a zpívání u stromku na návsi - pár obrázků najdete zde: www.multiweblog.cz
Zuzana Pivcová
25.12.2014 20:19
Jste výborný. Někdy je to asi dost obtížné, najít hranici mezi překonáním některých zlozvyků a lenosti, a odhadnutím vlastních možností bez zbytečného riskování. Vy jste asi tak akorát a tomu fandím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA