Můj nejsilnější zážitek roku:
Dvakrát do jedné řeky…
25. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
25.12.2014 18:35
Skvěle napsaný článek. A fandím výkonu. Jo, vy chlapi se vyhecujete, když si chcete něco dokázat. Můj muž je úplně stejný. Já se cestou na kole kochám, fotím a on si vylepšuje fyzičku :-). Je zvláštní, že jste se ke kolu nevrátil dříve, třeba s dětmi, když jste jako kluk závodil.
Růžena Antlová
25.12.2014 17:28
Vtipně napsané ! Dokázat tohle ujet i když na vás ten guláš nezbyl stejně jste vítěz a navíc i fotky jsou nádherné !
Dana Kolářová
25.12.2014 13:53
Přeji šťastné cesty i návraty z cyklistických výletů a krásné zážitky z kouzelné přírody.
Alena Vávrová
25.12.2014 12:25
Moc hezky a hlavně s velkým vtipem jste popsal svůj vpravdě životní závod. Jste fakt dobrý, že jste to nevzdal. Ať vám to šlape (a fotí) i nadále!
Lidmila Nejedlá
25.12.2014 11:38
Pane Huspeku, já jsem se Vaší reportáži velmi nasmála. Tak hezky jste vylíčil svůj neúspěch, takovým humorem od startu až do cíle. Poučil jste i kuřáky a nastínil veliké moudro. Není nutné vyhrávat, ale něco pro sebe dělat. Jste dobrý!
Hana Rypáčková
25.12.2014 09:00
Blahopřeji k výkonu. U Kdyně je kde trénovat. Měli jsme půjčenou chalupu v Mezholezích a kopců je kolem hojnost. Ale moc se nám v těch kopcích líbilo.Tak posílám pozdrav Korábu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA