Můj nejsilnější zážitek roku:
setkání s panem prezidentem

Můj nejsilnější zážitek roku:
setkání s panem prezidentem

20. 12. 2014
Můj příběh Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Setkávání s panem Zemanem mi nikdy nebylo příjemné a raději bych se mu vyhýbal. Chápu však, že ho někdo z neznalosti může vnímat jako zajímavého člověka a setkání s ním jako výjimečnou událost.
VANDA Blaškovič
Děkuji Jaroslave, moc jste mne potěšil !!
Hana Šorejsová
Také se mi líbí Váš článek a je obdivuhodné, kolik času jste obětoval, abyste jste se dočkal snímků. Patří Vám díky ! A také přeji další hezké články s foty.
Zuzana Pivcová
Patříte k lidem, kteří jsou pro svůj zájem, pro svou myšlenku ochotni obětovat hodně ze svého pohodlí. Takových lidí si vážím - všeobecně.
VANDA Blaškovič
Pane Jaroslava Henzle, čekala jsem s napětím jak ten Váš nejsilnější zážitek dopadne. Popsal jste ten zážitek velice kultivovaně s nadhledem a vtipem. Jen si myslím, že ta rubrika se měla jmenovat - Moje největší rozčarování...přece jenom rizkovat zdraví a čas za 30 vteřin slávy je trochu velký hazard. Ale šťastný konec je šťastný konec...:)) Ráda si přečtu Vaše další články. Děkuji!
Růžena Antlová
I mě se váš článek moc líbí přeji ješťe spoustu dalších setkání se zajímavými osobnostmi.
Soňa Prachfeldová
Pane Henzle, moc se mi líbil Váš dlouhý ale velmi kultivovaný článek. Je pravda, že ti nejvyšší nedisponují svým časem, vše je zorganizované, jenže lidé se opravdu vzdalují vzdálenému. Přeji mnoho krásných fotek a portrétů a nohy v teple.
Lidmila Nejedlá
Vážený pane Henzle, je to zajímavé vyprávění a Vy jste dobrý pozorovatel. I já jsem se setkala s p. Zemanem, ale v letech po " sametové revoluci" 1x v Brně a 1x v Praze. Byl výborný řečník, jeho názory byly odvážné a sršel vtipem. Dodnes si pamatuji jeho větu: Nemusíme se s Ruskem bratříčkovat, ale potřebujeme s ním obchodovat...Jste umělecky zaměřená duše, tak Vám přeji hodně tvůrčí invence.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%