Můj nejsilnější zážitek roku:
Operace a záchrana kocourka
19. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Karumníková
20.12.2014 23:39
Děkuji za přečtení článku a vaše názory. Jsem moc ráda, že nás je hodně, kdo milujeme čtyřnohé kamarády. Mně ta léčba vyšla na 15 000,- ale není mi líto peněz, raději se sama uskromním. Nyní je akce pro opuštěné kočičky, jmenuje se " strom splněných kočičích přání". Když na stránkách vidím ty krásné kočičky, čtu jejich dobré i smutné příběhy, je mi jich moc líto. Přispěla jsem malou částkou kocourkovi Flíčkovi z útulku SOS-Choceň. A když si stránky prohlížím, tak vidím kolik je mezi námi dobrých lidí, kteří se snaží zvířátkům v nouzi pomoci. Přeji krásné vánoce a hodně radostí s micíky i pejsky.
Soňa Prachfeldová
20.12.2014 19:23
Dobře to dopadlo díky Vám. Také jsme loni zachránili polomrtvého kocourka v lese, vyzáblého divokého, trvalo dlouho než se vzpamatoval. Před lidmi se schovává, je fixován jen na nás, nehne se od domu, aut se strašně bojí, jen mých dvou boxerů se nebojí a to jsem se bála o něho, už je s námi rok a je to uličník.
Marcela Zvadová
20.12.2014 13:37
Krásný článek od hodného člověka. Denně vidím na FB týrané pejsky i kočičky. Nechápu, jak lidská bytost může zvířátkům ubližovat.
Lidmila Nejedlá
20.12.2014 11:55
Vážená paní, máte srdce veliké a na pravém místě. Vás musí mít každý rád.
Zdenka Jírová
20.12.2014 00:01
To je strašné, já to četla jako horor. Co někteří "lidé" vymyslí, aby se zbavili zvířátka, je neuvěřitelné. Hlavně, že to dobře dopadlo moc jsem si oddechla. Já si beru kočky z útulku a také jsem musela řešit různé nemoci u veterináře.Teď už kočky léčí, dřív většinou hned nemocnou kočku uspali.
Eva Mužíková
19.12.2014 17:04
Krutosti páchané na bezbranných tvorech jsou jedny z nejhorších... Měla jsem šedivou mourku, která, i když jsem žila na vsi, rodila vždy doma v obýváku... Byla na rodinu tak fixovaná, že vyžadovala u porodu nejen moji přítomnost, ale i asistenci jezevčice Barunky. / mám fotky, sleduje porod (/ nekvalitní ofocená v galerii - zimní radovánky/ .Při jednom porodu, když již byla tři koťata na světě, jsem odešla ven a vrátila se asi za hodinu. Číča čekala u dveří a mňoukala, v pelíšku jen ty tři koťata. To si snad děláš ze mne legraci, vždy jich máš nejméně pět!!! Nic, konec porodu. Druhý den dopoledne jsem jí prohmatala a ucítila ještě další . Tak hajdy na veterinu, kde zjistili, že tam opravdu jsou. Bylo mi vysvětleno, že to byl pro ní psychický blok, když jsem odešla a porod zastavila.. OPRAVDU to bylo tak. Následoval císařský řez a dvě mrtvolky byly venku.... Příroda je nevyzpytatelná..
Růžena Antlová
19.12.2014 16:31
říkali mi kočičí máma vychovala jsem za život pár koček a kocourů ,pak jsme se přestěhovali do domečku blízko vlakového nádraží a moji dva kocouři skončili postupně oba pod vlakem .Od té doby i když mám kočičky strašně ráda jsem si domů už žádnou nevzala . Kočičí lásku mi nahrazují mí dva pejsci. Pěkný příběh o lásce k 4nohým přátelům.
Libuše Křapová
19.12.2014 14:46
Měla jsem kocourka Filipa. Svého času to byl jediný živý tvor tady se mnou v domě. (Kuny na půdě nepočítám.) Jako kotě mi sedával za krkem, předl a uklidňoval mne, když jsem byla nešťastná. Vždycky to vycítil, vylezl opravdu na krk a tulil se ke mně o to víc. Pak onemocněl, taky jsem nelitovala peněz, abych mu pomohla. Chtěla jsem mu vrátit tu jeho někdejší péči. Bohužel byl nemocný stále častěji a víc, zemřel mi v jeho třech letech. Už dávno nejsem sama, máme psa, tři kočky, ale na Filípka nemůžu zapomenout
Hana Rypáčková
19.12.2014 12:44
Dcera také zachraňovala kočku Šmoulinku.V bouřce /zřejmě/ vběhla pod vlak, hřmění a hluk vlaku nerozlišila a doplazila se domů po dvoudenním hledáním rodinou.Doktor ji odoperoval a nedával šanci. Dcera si vzala volno, a desinfikovala, držela ji v klidu, dávala léky a dostala se z toho.S amputovanou přední nohou se naučila běhat po třech,hraje si ,je přítulnější.Žije plnohodnotný život.Kocour Šimon ji hlídá, pomáhá -je to dojemné je pozorovat.
Zuzana Pivcová
19.12.2014 12:26
Zvláštní, myslela jsem, že napíšu o seniorce kočce Nadě, která v létě absolvovala infuze, protože jí selhávaly ledviny. Zatím ji dietou a prostředkem Renavast pořád držíme v celkem přijatelném stavu. Mám ráda kočky a lidi, kteří věnují kočkám péči!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA